hus Malmö kommun, City

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Söker du ett hus eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Malmö.

Det kan vara flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Malmö kommun omedelbart. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Malmö kommun.

Sökesprofil

Det finns också alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare i Malmö kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg