hus | Malmö kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Malmö
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Malmö? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Malmö kommun.

På BostadsPortal visar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, men också yyresannonser från många av de andra stora portalerna där du kan finna hus som hyrs ut.


Sökkriterier

Om du vill hitta ett hus eller ett parhus i Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra i dag i Malmö.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar de extra rummen och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en begränsad period är ett bra sätt att testa om exempelvis livet i en förort verkligen är det man önskar. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.


HittaBostadsPaket

För att söka efter ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformationer till hyresvärdarna i Malmö kommun direkt.


Bevakningsmail

Hittar du inte precis det hus eller parhus som du tänkt dig just vid denna sökning så kan du skapa ett Bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus dyker upp i Malmö kommun.


Vill du ha fler svar?

Hos oss på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa svar på vanliga frågor på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg