hus Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Malmö.

Det kan vara flera orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till hyresvärdarna i Malmö kommun omedelbart. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Malmö kommun.

Sökesannons

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Malmö kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg