hus Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Malmö.

Det kan vara flera orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad tid är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Malmö kommun direkt. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig i Malmö kommun.

Sökesannons

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Malmö kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg