hus Lunds kommun, Lund

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Lund, Lund

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett parhus i Lund kommun, Lund så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Lund.

Det kan vara många förklaringar till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus i Lund just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Lund kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Lund, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Lund kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en gratis premiumannons, så att hyresvärdarna i Lund i stället kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg