hus Lunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Skåne, Lund

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta ett hus eller ett parhus i Skåne län, Lund kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och parhus, som det är listade för tillfället i Lund.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Lund kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Lund kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Lund kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg