hus Lunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Skåne, Lund

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett kedjehus i Skåne län, Lund kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Lund.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Lund kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Lund kommun.

Öka dina chanser

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Lund kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg