hus Båstads kommun, Båstad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Båstad, Båstad

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett parhus i Båstad kommun, Båstad så kan du på denna sida söka alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Båstad.

Det kan vara flera orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus i Båstad just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Sökesprofil

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Båstad kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Båstad, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Båstad kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Båstad också kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga hus och parhus i Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg