hus Båstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Skåne, Båstad

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta ett hus eller ett kedjehus i Skåne län, Båstad kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och kedjehus, som det är listade för tillfället i Båstad.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta hyresvärdarna i Båstad kommun direkt. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus annonseras i Båstad kommun.

Sökesprofil

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Båstad kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg