hus Kalmar kommun, Kalmar

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Kalmar, Kalmar

Sökkriterier

Söker du ett hus eller ett kedjehus i Kalmar kommun, Kalmar så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra just nu i Kalmar.

Det kan vara flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus i Kalmar just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus dyker upp.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Kalmar kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt i Kalmar, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Kalmar kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en kostnadsfri premiumannons, så att hyresvärdarna i Kalmar i stället kan hitta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus och kedjehus i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg