hus Kalmar kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Kalmar, Kalmar

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra en villa eller ett radhus i Kalmar län, Kalmar kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och radhus, som det är listade för tillfället i Kalmar.

Det kan finnas många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till hyresvärdarna i Kalmar kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt hus eller radhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus blir ledig i Kalmar kommun.

Öka dina chanser

Du har även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Kalmar kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg