hus Östersunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Östersund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Jämtland, Östersund

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett parhus i Jämtland län, Östersund kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och parhus, som det är listade för tillfället i Östersund.

Det kan finnas många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till uthyrarna i Östersund kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett passande hus annonseras i Östersund kommun.

Sökesprofil

Du har också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Östersund kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg