hus Kungsbacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsbacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Halland, Kungsbacka

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra en villa eller ett parhus i Halland län, Kungsbacka kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Kungsbacka.

Det kan vara flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till uthyrarna i Kungsbacka kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt hus eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Kungsbacka kommun.

Sökesprofil

Du har även möjligheten att låta uthyrarna komma till dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare i Kungsbacka kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg