hyresbostäder Karlshamns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Karlshamn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Karlshamn

Karlshamn är en liten stad, med gångavstånd till det mesta och med närhet till både hav och underbar natur på ena sidan och motorvägen på den andra. På fritiden kan man gå ned till strandpromenaden och uppleva Mieåen mynna ut i havet och med hjälp av motorvägens närhet går det snabbt att ta sig vidare om man arbetar i en av Blekinges andra städer. Söker du en bostad med tillgång till ett spännande friluftsliv har du kommit rätt! Här har du närhet till flugfiske i Mörrumsån, fina skogar som är perfekta till att köra mountainbike i och tillgången till havet som bjuder in till bland annat windsurfing.

Man kan bo i en av de charmiga träkåkarna i centrum eller i en lägenhet precis utanför, eller varför inte på en helt egen gård helt ute på landet. Ta en titt på BostadsPortal.se för att se hur många lediga hyresbostäder det finns i Karlshamn just nu!

Några kändisar som alla kommer från Karlshamn är bland andra teveprofilen Ola Lindholm, simmardrottningen Emma Igelström och fotografen Bingo Rimér.
I Karlshamn ligger Aarhus Karlshamn (AAK) som tillverkar vegetabiliskt fett för livsmedel och kosmetika. Innan fusionen med Aarhus United hette företaget Karlshamns AB och kallades i folkmun för Sojan. Staden är även känd för sina mejeriprodukter, vilka numera inte tillverkas i staden, och sedan gammalt bär en punsch stadens namn.

Till sist lite kuriosa; Karlshamn var från början en dansk fiskehamn vid namn Bodekull, eller Bokull.

Nyttiga länkar i Karlshamn

Unika upplevelser I Karlshamn Om Karlshamns kommun (Wikipedia)
Karlshamns kommun Östersjöfestivalen.se
Support
Blogg