Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Sundsvall

Hyra rum i Sundsvall

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Rum

Hitta ledigt rum att hyra i Sundsvall på BostadsPortal

På BostadsPortal hittar du lediga rum att hyra i Sundsvall. Här har du direkt tillgång till alla hyresbostäder i Sverige filtrerade efter ditt önskemål. Hos oss hittar du hyresbostäder i typerna lägenhet , rum , hus och stuga .

Är du öppen för andra möjligheter? Vi har också ett stort utbud av studentbostäder, studentlägenheter och möblerade lägenheter .

Är ett rum i Sundsvall inte ett måste?

Om du är öppen för andra typer av hyresbostäder än hyresrum i Sundsvall, så ta en titt på vårt utbud av hus i Sundsvall , lägenhet i Sundsvall , stuga i Sundsvall . Är du student och söker efter studentlägenhet i Sundsvall , är det också ett alternativ, för en mer CSN-vänlig hyra.

BostadsPortal hjälper dig att hitta ditt rum i Sundsvall

Som inneboende i Sundsvall har vi gjort det enkelt och smidigt att hyra ett rum i Sundsvall. Genom användning av BostadsPortals filtreringsmöjligheter, är du ett steg närmare rummet du letar efter.

Aktivera bostadsbevakning - Vi visar dig hur!

Genom att aktivera bostadsbevakning som ligger överst till vänster på sidan, så filtrerar du efter ditt önskemål och mottar automatiskt mail på endast den filtrering du har gjort. Hos BostadsPortal hjälper vi dig som önskar att bli inneboende och gör det smidigt att hitta just det rum du letar i Sundsvall, via vårt filtreringssystem. Du kan text. välja bostadstyperna, filtrerar du efter, storlek av bostaden, prisklass samt andra önskemål.

Känn dig trygg när du söker lediga rum i Sundsvall

Det är viktigt för hos BostadsPortal att du ska känna trygghet i ditt sökande av att hyra ett rum i Sundsvall. Vi försäkrar och godkä ner manuellt alltid innan upplägg av bostadsannonserna.  Så du kan lugnt och säkert kontakta din potentiella hyresvärd. kika och förhoppningsvis hitta den hyresbostad du söker.

Finner du inte det du söker? Bli hyresvärd kanske?

Hos BostadsPortal gör vi allt för att du ska hitta lediga rum du önskas att hyra. Men om du inte gör det och kanske fått syn på en större bostad, så kan man alternativt hyra hela bostaden, bli hyresvärd och  och hyr ut ett rum eller flera rum enkelt och smidigt.

Nästa steg är att ta en titt på våra digitala tjänster. Använd dig av vår digitala hyreskontrakt och digitala besiktningsprotokoll för användning till inflyttning och utflyttning .

Vi är här för att hjälpa! - Kontakta oss.

Vår kundservice är här för att hjälpa dig och är redo och klara måndag till fredag i tidrummet 09:00-15:00, på både mail och Messenger.

Allt det bästa önskas med att hyra ett rum i Sundsvall!