Möblerat rum med egen ingång, hall med garderob och wc.

Stockholm, Enskede-Årsta-Vantör - Skeppstavägen
22 mars
1/ Rum
20/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+7
5 000 kr
Månadshyra
22 mars

Kostnader

Månadshyra
5000 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Möblerat rum med egen ingång och wc, bäddsoffa, tillgång till kök och duschrum samt även tvättstuga med både tvättmaskiner, torktumlare osv.
Tillagning av mat osv skall ske i köket och EJ i rummet.
Endast för en (1) person, RÖKNING ABSOLUT FÖRBJUDET, EJ HUSDJUR. Rummet eller lägenheten är nyrenoverad med nya möbler, även platt TV ingår. (Se bilder). Det finns gott om plats i rummet med inbyggd garderob samt en ny garderob med lådor och skåp som är fristående. Det finns även en mindre garderob i hallen. Vardagsrummet skall vara som det är och får EJ möbleras om. Jag är noga med att städning av lägenheten/rummet samt de delar av lägenheten du har tillgång till sköts kontinuerligt. Dammsugare osv finns det tillgång till. EL, vatten och värme ingår i hyran, samt internet via kabel eller Wifi.
OBSERVERA, Endast lugna, pålitliga, aktsamma och skötsamma kan komma ifråga för att hyra av mig. Referenser erfordras vid anmaning.
Du kommer att bo som inneboende tillsammans med mig, (pensionär) och därför är det viktigt att vi respekterar varandra. Busliv osv kommer EJ att tolereras. Det är 6 minuters gångväg till tunnelbanans gröna linje, Bandhagen.
I månads förskottshyra.
Svar endast via E-mail.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Enskede-Årsta-Vantör

Populära söktermer