1 rum i Stockholm

Stockholm, Östermalm - Engelbrektsgatan
18 november
1/ Rum
10/ m2
Inflyttningsdatum:1 februari
12 000 kr
Månadshyra
18 november

Kostnader

Månadshyra
12000 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Två sovrum i lägenhet uthyres tillsvidare från och med 1 februari 2020 - möjlighet för tidigare inflyttning kan diskuteras. Lägenheten är 132 kvm fördelat på 4 r.o.k. på centrala Östermalm. Som hyresgäst har du tillgång till samtliga gemensamma ytor (vilka utgör en majoritet av lägenhetens ytan) samt eget sovrum. Totalt är det tre personer som kommer att bo tillsammans.

Lägenheten ligger på Engelbrektsgatan i ett sekelskifteshus. Fiskbensparkett, högt i tak och stora fönster i två väderstreck. Köket är nyrenoverat med en stor matplats och bra förvaring i form av skåp, kyl och frys. Stora gemensamma ytor, två balkonger som kombinerar norr- och söderläge samt tillgång till tvättpelare i bostaden med två badrum. För den som vill bo med ena benet i stan och andra benet i naturen är detta det optimala läget alldeles intill city och ett stenkast från Djurgårdens grönområden. Runt hörnet har du tillgång till all typ av kommunikationsmedel du behöver både innan- och utanför tullarna, matbutik, gym, restauranger och mycket mer.

Senaste två åren har jag hyrt lägenheten tillsammans med två nära vänner, vilka nu kommer att flytta ut på grund av samboskap. Två sovrum kommer att stå tomma och jag söker därför efter två nya personer att dela denna lägenhet med. Gemensamma ytor är möblerade och sovrum omöblerade. Ser gärna att det är personer som har för avsikt att bo kvar en längre tid.

Jag letar efter personer med stabil ekonomi och anställning (soliditetsupplysning kommer att utföras). Renlighet och respekt för andra inneboende är av största vikt. Lugn, skötsam samt rök-, barn- och djurfri. Även viktigt att vara bekväm med att bo tillsammans med andra.

Om mig själv: 28-åring som flyttade upp till Stockholm efter studier i Lund. Arbetar i centrala Stockholm med företagsrådgivning. Uppskattar träning och matlagning!

Visning av boendet sker endast för seriösa intressenter. Kontraktsskrivning sker före julledigheten efter att vi har setts i person. Första kontakt sker via mail.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Östermalm

Populära söktermer