Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Sollentuna

Hyra rum i Sollentuna

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 20 m²
Edsviken, Dalbovägen
5 200 SEK23 oktober

Liknande annonser i Sollentuna

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Sollentuna via BostadsPortal

Att hyra ett rum är inte bara för de som precis flyttat hemifrån och ska studera även om detta är den största gruppen av de som hyr rum. Kanske ska du pendla eller vill prova att flytta till en ny stad. Då är ett det ofta ett bra alternativ att hyra ett rum då det oftast är något billigare, samt att det som regel är lite lättare att hitta ett rum att hyra jämför med en hel lägenhet. Här på BostadPortal har vi samlat alla lediga rum i Sollentuna just nu.

Lediga rum som uthyres i Sollentuna

När man letar efter ett rum att hyra kan man göra detta i ett hus, ett radhus eller i en lägenhet. Det beror på vad du vill ha. Kanske vill du gärna ha tillgång till en trädgård men inte har lust eller möjlighet att hyra ett helt hus. Det finns också tre olika typer av rum man kan hyra: Möblerat, omöblerat eller delvis möblerat. Vad som passar dig bäst beror på din livssituation. Tänk på att inte alla skriver ut i annonsen vilken typ av rum det handlar om, så fråga om du är osäker.

Att vara inneboende i Sollentuna

När man hyr ett rum så blir man det som heter inneboende. Det betyder att du delar gemensamma utrymmen men den som du bor tillsammans med. Är du ny i Sollentuna och inte kan staden eller känner någon är det ett stort plus att vara inneboende då du direkt lär någon att känna som kan visa dig runt. Som regel brukar man bli väldigt bra vän med den man bor hos vilket också är bra om man är ny i en stad. Däremot är det viktigt att man redan från början sätter upp några regler så att man inte blir osams.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar för ditt bostadsletande i Sollentuna kommun är du alltid välkommen att titta på vår supportsida eller kontakta vår kundservicevia mail eller Facebook Messenger. Vi finns här för att hjälpa dig i din bostadsresa. Följ oss gärna på vår blogg för inspiration, tips och idéer eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.