Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Karlstad

Hyra rum i Karlstad

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Karlstad via BostadsPortal

Ska du börja läsa på Karlstads Universitet? Eller har du fått jobb i Karlstad men vill behålla din bostad i hemorten? Då kan det vara bra att vara öppen för andra möjligheter, så har kan du också ta en titt på lägenheter , hus och stugor i Karlstad .

Att hyra rum och bli inneboende i Karlstad är enklare än du tror

På BostadsPortal är det viktigt för oss att du som bostadssökande känner dig trygg i din bostadsjakt. Med över 10 år i svenska hyresmarknaden har vi goda insikter i hur tufft det är att hitta den boendeformen som passar just dig - men det är absolut inte omöjligt! Läs gärna vidare om hur det är att hyra rum i Karlstad.

Rum som uthyres i Karlstad

Det finns olika typer av rum som uthyres i och runt Karlstad - möblerat, omöblerat och delvis möblerat. Har du hittat ett rum som du vill hyra kan det vara en bra ide att fråga din hyresvärd och kommer överens om det bästa alternativet som känns bra för er båda. På BostadsPortal har vi samlat bostadsannonser från både privata och kommunal hyresvärdar i Karlstad, därför som bostadssökande har du ett stort utbud på olika typer av bostäder och ännu en större chans att hitta just den bostaden som passar dina förutsättningar.

Hos BostadsPortal har vi samlat tusentals hyresbostäder i Sverige på en och samma ställe och hittar det i kategorierna, lägenheter, rum , hus och stugor .

Är du studerande kan du också söka bland våra lediga studentrum i Karlstad .

Fördelar med att hyra rum i Karlstad

Karlstad ligger i mellersta delen av Sverige och har över 93 000 invånare vilket gör den till en av Sveriges största kommuner. På grund av läget erbjuds det ett rikt näringsliv samt expansiva arbetsmöjligheter. Det påstås att var du än bor i Karlstads kommun kommer du ha nära till arbete. Det kan vara svårt i första taget att veta var du vill bo om du är nyinflyttad. Genom att hyra rum har du  flexibilitet och en bra möjlighet att utöka ditt nätverk. Denna boendeform passar också dig som är veckopendlare då det är billigare att hyra ett rum i Karlstad än att hyra hela bostaden för dig själv. Dessutom är det lättare att hitta ett boende i centralt läge och alltid ha nära till stadspulsen.

Bevaka lediga rum i Karlstad

På BostadsPortal erbjuder vi våra bostadssökande och hyresvärdar tillgång till olika pålitliga verktyg samt personlig support. Din trygghet är vårt prioritering. Från start till slut ser vi till att du har en så trygg och smidig resa som möjligt oavsett om du är hyresvärd eller bostadssökande. I Karlstad finns det inga officiella bostadsköer och du kan kontakta olika bostadsbolag samt fastighetsägare direkt, men på BostadsPortal kan vi hjälpa dig att bevaka lediga rum och andra typer av hyresbostäder åt dig. Du kan enkelt aktivera vår bostadsbevakning och få mail så fort det kommer in nya hyresobjekt som passar dina sökkriterier. Det är en gratistjänst och när du har hittat din drömbostad är superenkelt att avaktivera tjänsten.

Är du hittat en hyresbostad, men alldeles för stor för dig?

Har hittat en drömbostad att hyra men är alldeles för dyr och för stor för din budget, så kan du med stor fördel kanske hyra hyresbostaden, om du är intresserad i att helt gratis hyra ut ett eller flera rum . Detta är såklart möjligt om hyresbostaden är delbar och om du är intresserad i att dela ditt hem med andra.

När hyresbostaden är på plats så kan du ta del av våra digitala tjänster

För att göra din bostadsprocess så smidig och enkel som möjligt, så har vi skapat en del digitala verktyg såsom vårt digitala hyreskontrakt , så du kan vara säker på att den är utformad juridiskt korrekt. För rapport av hyresbostaden, så har vi också skapat ett digitalt besiktningsprotokoll för in- och utflyttning av hyresbostaden du hyr.

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att nå vår kundtjänst på Facebook Messenger eller e-post. Vi är tillgängliga för att svara på dina frågor på vardagar mellan kl 8-15.

För att hålla dig uppdaterad på vad som pågår i vår verksamhet så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. För mer inspiration, tips och idéer så kan du läsa vår blogg.