1.5 rum i Köpingebro

Köpingebro, Ystad M - Nybrovägen
6 november
1,5/ Rum
16/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
4 500 kr
Månadshyra
6 november

Kostnader

Månadshyra
4500 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Hej!
Mitt namn är Linda, jag flyttade några år sedan från Tyskland till Sverige och har precis köpt ett hus. Eftersom huset är litet för stor för mig själv, skulle jag gärna hyra ut en del. Huset har två separata ingångar, och delas upp i två lägenheter. Som man ser på bilderna, är era lägenhet uppdelat i 1:e våningen och vindsvåningen. Även ett helt nytt kök och ett lite större badrum kommer jag skaffa i era nya hem. Efter lite ombyggnader skulle lägenhet vara redo för inflyttning på den 1:e december.

Lägenhet ligger både bredvid en livsmedelsaffär och tågstationen "Köpingebro". Därmed är lägenhet perfekt för pendlar. Köpingebro ligger bara en tågstation från Ystad, en timma från Malmö (lite över en timma till Lund) och även till Simrishamn kör man direkt utan tågbyte. Dessutom når man både naturen och havet enkelt vid cykel i några minuter.

Till den här 70m² lägenheten tillkommer två mysiga vindsrum. Bra att veta är, att taket ligger lite låg (164cm) men som vardagsrum och kreativ funkar dem 25m² jätte bra.(Renoveringar på vindsvåningen kommer inte vara klart vid tillträde.)

Bilderna är tågen från hur det såg ut när jag köpte huset och har förändrad sig nu lite gran. Så klart kan ni ta med er era egna möbler. "Sovrum 1" är redan hyrt ut fast rum "2" och "3" är fortfarande att hyra.

Eftersom lägenhet har rätt många rum som är ledig just nu, är du välkomna att berättar till din kompis. Vem vet, kanske vi öppna ett dröm kollektivboende snart ;-)

Varmhyran är 4500kr., allt är inkluderat (el, vatten, värme, wifi,...) bara försäkring måste du göra själv. Du kommer har ditt eget rum (16m²/ 12m²) och delar badrummet, kök och vardagsrum med två andra tjejer. Rummet är delvis möblerad, säng och skåpet finns men resten far ni tar med er själv. Även en stor soffa i vardagsrummet finns.

Har ni några frågor eller funderingar, skriv mig gärna.

Observera att rummen hyrs bara ut till tjejer;-)

Med vänliga hälsningar
Linda

Se bostaden på en karta