Hägersten, Hägersten-Liljeholmen - Karusellvägen
5 juli
1/ Rum
15/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
4 973 kr
Månadshyra
5 juli

Kostnader

Månatlig hyra
4973 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Typ: Rum och del i lägenhet i totalrenoverad charmig äldre fastighet fastighet i Midsommarkransen med balkong (utsikt till Globen) uthyres. Rummet har välisolerade fönster,väggar och dörrar, så det är i princip omöjligt att höra trafik och övrigt oljud utanför. Lugnt och tyst område med endast 8 min till city med närmsta T-bana.På bilden ser ni en bäddsoffa som är utdragen till säng (under våningssängen) som lätt trycks in till en mindre soffa, om ni föredrar våningssängen. Valfri möblering... Förutom lite förvaringslådor i rummet så har ni tillgång till två garderober i hallen: ditt rum har två dörrar, ett till hallen och ett till köket. Hyresgästen får självklart ta del av övriga rum, som vardagsrum och balkong., Förutom tre rum finns det kök och kaklat badrum med badkar. Allt nybyggt! Bredband finns i rummet som ingår.
Rum: Jag har två underbara katter (Petter och Gustaf) som är födda i min garderob för 3 år sen och föredrar naturligtvis då att min hyresgäst är kattvän.
Boyta: Jag som person och hyresvärd är en stor social, torelant kameleont som älskar att filosofera om allt.
Hyra: Andra passioner är Longboard, Boule, Musik och mina Katter så klart
Tillträde: Här ska hyrsegästen kunna kan vara sig själv, och veta att det är "högt i tak" (så länge inga grannar störs). Jag respekterar integritet/privacy högt. En stängd dörr är en STÄNGD dörr, oavsett som värd eller gäst eller om man bor i ett rum eller slott.
Frånträde: Delar du mina värderingar och vill bo i Stockholms mysigaste förstad, så är du välkommen snarast för en visning, dag som kväll till att börja med.
Närmaste station/hållplats: Midsommarkransen T-bana. Årstaberg Pendeltåg
Krav:
Gärna kvinna, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 4973 kr.
Ingår:
Värme, Hushållsel, Kabel TV, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran.
Utrustning:
Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Badkar, Dusch, Mikro, TV, Del i vardagsrum, Del i badrum, Kök, Balkong.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Hägersten-Liljeholmen

Populära söktermer