Rum uthyres i trerumslägenhet (inklusive el, internet, värme etc) Norra Kortedala

Göteborg, Kortedala - Aprilgatan
16 juni
1/ Rum
9/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
4 500 kr
Månadshyra
16 juni

Kostnader

Månatlig hyra
4500 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning

Hej,

Söker en inneboende som är mellan 18-27 år gammal till min trea i Norra Kortedala. Du får ett eget rum och 5 garderober samt tillgång gemensam kök, vardagsrum, balkong och badrum/toalett.

Källare finns för extra förvaring. Tvättstugan ligger i samma byggnad och går att boka alla dagar i veckan. Det finns även möjlighet att hyra parkering om du har bil (300kr/månad). Spårvagn 7, 11 och 6 åker ofta och ligger 2 minuters promenad från lägenheten. I närheten finns en Ica, pizzerior, butiker och massa annat.


Krav:
God ekonomi
Blank belastningsregister
Inga betalningsanmärkningar
Deposition på 10 000kr (återbetalas när man flyttar ut)

Viktigast är att den sökande är respektfull och kan bete sig. Boendet är tillvidare förutsatt att man är skötsam och kan hantera kostnaden. Jag har vanliga regler som t.ex. hålla sitt rum rent, diska efter sig osv och då gäller det för mig med.
Jag personligen är inte petig eller sträng, utan jag är väldigt öppen och simpel. Vill man hålla en dialog om möjliga förbättringar eller ytterligare regler så har jag inga problem med det. Båda ska trivas helt enkelt.

Jag jobbar mest hemifrån och därför är jag hemma ofta men då befinner jag mig i mitt rum. Jag visar dock hänsyn och respekterar din privacy.


Det är fördel om den som söker:
- studerar
- planerar att bo här i mer än 6 månader
- inte röker


Bilder lämnas på begäran.

Se bostaden på en karta