Vallentuna -
23 juni
2/ Rum
49/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+1
8 594 kr
Månadshyra
23 juni

Kostnader

Månatlig hyra
8594 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

Typ av bostad
Bostaden är nybyggd. Det innebär att ingen har bott i den tidigare.
Om bostaden
Lägenheten har en öppen planlösning med bland annat 3-stavig ekparkettgolv. I köket är det inrett med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Köket är fullt utrustat med inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, integrerad spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Det är förberett för mikrovågsugn i väggskåp.
Badrummet är helkaklat med vitt och grått kakel/klinker. I badrummet finns det tvättställskommod, spegelskåp, draperistång vid dusch, handukstork med timer samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare).
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer kostnader för varmvatten och el.
Kostnad för bredband och TV tillkommer med 250 kronor per månad.
Om fastigheten
Trapphusen är genomgående och alla boende har tillgång till den gemensamma gården som öppnar sig mot syd/sydväst med grönytor, grillplats samt lekplats. I entréerna som vetter mot gatan finns postfack och vid varje tamburdörr finns en tidningsklämma.
I Norra huset ligger kvarterets tvättstuga. Hyresgästerna kommer även att ha tillgång till cykelrum, barnvagnsrum rullstolsförvaring samt miljörum/källsortering. Taken förses med solceller för att minska fastigheternas miljöpåverkan. Kvarteret Tegelmästaren kommer att klassificeras som Miljöbyggnad Silver.
Förmedlingsinformation
Viktig information om förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.
Parkering
Parkering sker i parkeringsgarage under gården samt på kvartersgatan. Det finns möjlighet till laddplatser för elbilar. Cykelplatser finns både på gården och invid entréerna mot gatan samt i två större cykelförråd i källaren.
Om området/kommunikationer
Området har goda allmänna kommunikationer. Till T-centralen är det cirka 40 minuters restid med Roslagsbanan och med buss som man tar från Tekniska högskolan. I Vallentuna centrum finns stort utbud av service såsom mataffärer, apotek, bank och restauranger.
Området Åby ängar ligger mellan Smidesvägen, Åbyholms gård och brandstationen. Vägutbyggnaden i området är klar och flera byggherrar är ingång med sina bostadsbyggnationer. En förskola med fyra avdelningar är under uppförande. Totalt ska åtta kvarter med bostadshus byggas med totalt cirka 650 bostäder.

Hyresvärdens krav för bostaden

Hyresvärden godkänner inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet eller pension. Inkomst från visstids- eller projektanställning behöver vara tryggad i minst 1 år från tillträdesdatumet. Inkomst från provanställning, studiemedel eller A-kassa behöver styrkas med borgensman. Sjukpenning eller sjukbidrag kan godkännas om man har anställning i grunden. Bostadssökande och medboende kan sammanslå inkomster om huvudsökande uppfyller minst 50% av inkomstkravet. Försörjningsstöd räknas inte som godtagbar inkomst.
Max antal hushållsmedlemmar: 3
Minsta årsinkomst: 310000
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Din totala årsinkomst före skatt behöver vara minst tre gånger årshyran.
Om bostad innehas kräver hyresvärden uppsagt hyreskontrakt. Försäljning av villa eller bostadsrätt skall vara påbörjad vid kontraktsteckning.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet. Antalet boende i bostaden ska vara rimligt i förhållande till storleken.
Rökning är ej tillåten i bostaden eller i husets allmänna utrymmen.
Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Vallentuna

Populära söktermer