2 rums hus i Vallentuna

Vallentuna, Vallentuna N - Vattenmåravägen
27 november
2/ Rum
35/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
11 500 kr
Månadshyra
27 november

Kostnader

Månadshyra
11500 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Vi hyr ut ett välplanerat attefallshus med komplett kök (kyl, frys, ugn, micro etc) på 25 m2 + 10 m2 loft i ett lugnt villaområde.

Helkaklat badrum med golvärme och tvättmaskin.

Sovloftet är inrett med 160 säng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa (med plats för 2 personer), platt-Tv, matbord, förvaringsskåp och garderober.

I hyran ingår el, värme, vatten, kabel-tv och p-plats med eluttag för kupevärmare.

Bussar finns på promenadavstånd och roslagsbanan på 3-4 minuters gångväg som tar dej till Östra station på 30 min. E4 finns i närheten och tar ca 30 min till stan utan trafik.

Huset har en direkt närhet till stora skogsområden med möjlighet till löpning, vandring, längdskidor mm.

Huset är försäkrat men du behöver ha en egen hemförsäkring.

Du/ni som har bäst chans att passa som hyresgäst är förmodligen ordningsam, skötsam och rökfri pendlare/arbetande/student utan betalningsanmärkningar med fast inkomst som söker en längre tids boende. Skicka ett mail med en personlig beskrivning så återkopplar jag så vi kan ta en dialog kring ev. frågor och bestämma tid för visning samt när ni vill flytta in.

Obs! Boendet lämpar sig för 1-2 vuxna personer (utan barn och djur) varför det inte är någon idé att söka om ni inte passar in på dessa kriterier. Söker även någon som långtidshyr. Boendereferenser kommer att erfterfrågas samt kreditupplysning och dina 3 senaste lönebesked.

Deposition 1 månadshyra samt deposition om 4000kr som erhålles efter att flyttstädning är godkänd.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Vallentuna N

Populära söktermer