Växjö, Teleborg - Framtidsvägen
17 september
1/ Rum
27/ m2
5e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 januari
6 278 kr
Månadshyra
17 september

Kostnader

Månadshyra
6278 kr

Funktioner

Hiss
Endast studenter

Beskrivning

Om kvarteret Docenten

Området:

Om kvarteret Docenten
I kvarteret Docenten på Campus bor du mitt i studentlivet samtidigt som Växjö centrum bara ligger ett par kilometer bort. Du kan kombinera det bästa av två världar och dessutom har du naturen runt knuten.

Campus är studenternas centrum i Växjö. Här finns universitetet och merparten av studentbostäderna. I området bor drygt 5 000 studenter och här finns plats för både studier och nöjen. Det är nästan en egen liten stad för Växjös studenter.

Från kvarteret Docenten har du universitetet ett par minuter bort. Lika nära är det till universitetsbiblioteket, caféer, restauranger och pubar. Du har gym, sporthall och simhall i närområdet. Och blir du hungrig har du till och med en matbutik på bottenplanet!

Modernt och fräscht boende
Lägenheterna i kvarteret Docenten är moderna och fräscha. De är välutrustade och har spis med häll i glaskeramik, kombinerat kyl- och frysskåp samt badrum med dusch. Färgsättningen är ljus och fräsch. På varje våningsplan finns numrerade cykelplatser.

Innergårdar och loftgångar
Från din lägenhet har du utsikt över någon av de två innergårdarna på plan 2. Här kan du ta en fika och träffa dina grannar. Innergårdarna är spännande mötesplatser som ger dig många möjligheter året om – allt från att bättra på solbrännan till att plugga utomhus. Loftgångarna erbjuder fin utsikt över omgivningarna, speciellt från de övre planen. För din cykel finns en plats i nära anslutning till loftgångarna.


Mer information om kv Docenten
På Växjöbostäders hemsida hittar du alla planritningar, detaljinformation om lägenheterna, bilder och en film.

Länk till info om kv Docenten: https//vaxjobostader.se/vi-bygger/framtidsvagen-studentbostader-pa-campus

Se bostaden på en karta