Bangatan

Västerås, Gideonsberg-Skallberget - Bangatan
15 oktober
4/ Rum
87/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+4
10 203 kr
Månadshyra
15 oktober

Kostnader

Månadshyra
10203 kr

Funktioner

Balkong

Beskrivning

Description

I ditt HEM på 87 m2 har vi målat om samtliga väggar, tak och installerat en säkerhetsdörr. Hallen har fått ett klinkergolv som är både snyggt och praktiskt och resten av hemmet ett parkettgolv i ek av hög kvalitet. Klinker återkommer tillsammans med kakel i badrummet som även försetts med duschvägg i glas, handdukstork, spegel med LED-belysning samt golvvärme. I köket, hemmets hjärta, finns inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, fläktkåpa samt kyl och frys.

OMGIVNING
Ett fint rogivande område med mycket grönska alldeles utanför bostaden i form av ett parkliknande område. Bostadsområdet erbjuder även arrangerade grillplatser samt fina lekplatser. Närheten till centrum gör att stadens utbud av puls, kultur och övrigt utbud finns inom rimligt avstånd vare sig du väljer att gå, cykla eller åka kollektivt/bil.

KOMMUNIKATIONER
Stadsbussarna går fyra gånger i timmen som enkelt tar dig in till Västerås city. Trygga cykel- och gångbanor finns. Smidiga trafikleder samt enkel access till E18.

SERVICE
Närbutik finns. Inom promenadavstånd når du även det litet större centrumet Stenby med dess utbud av varor och tjänster.

PARKERING
Garageplats finns att hyra.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Gideonsberg-Skallberget

Populära söktermer