3 rums lägenhet i

Västerås, Haga-Hemdal - Genuagatan
19 november
3/ Rum
67/ m2
1a/ Våning
Inflyttningsdatum:1 februari
9 985 kr
Månadshyra
19 november

Kostnader

Månadshyra
9985 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

Description

Fastigheten är byggd 2015.Lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar i alla rum. I köket är det förberett för diskmaskin.
Badrummet är helkaklat och har badkar. Tvättmaskin och torktumlare ingår.Man når lägenheten via loftgång.Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel. Tillkommer gör även kostnad för varmvatten och värme som debiteras efter uppmätt förbrukning.Hyresgästen tecknar eget elavtal. Internet via Telia (Fiber), hyresgästen tecknar eget avtal.Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen. Viktig information om visning och förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella. Parkering och garage kan man söka via Rikshems hemsida (först till kvarn).Bostaden är belägen ca 1,5 km från Västerås centrum. Närmaste tågstation är Västerås Centralstation och det tar ca en timme att åka till Stockholm central. Tidtabeller för kollektivtrafik och aktuella priser hittar du på vl.se samt sj.se.Med Mälaren ett stenkast bort erbjuder detta boende närhet till småbåtshamn, bad och en vacker grönskande natur. Från hamnen löper den trevliga strandpromenaden till Västerås centrum.
Området ligger nära actionbadet Kokpunkten och hotellet Steam Hotel med industriromantisk stil och en unik skybar med utsikt över Mälaren och Västerås.
Det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet. I norra delen av området finns fritidsområdet Notuddsparken och lekparken Poesiparken.

Ytterligare detaljer

·Anmälan senast:2019-11-26

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Haga-Hemdal

Populära söktermer