Uppsala, Kvarngärdet - Väktargatan
6 dagar sedan
3/ Rum
67/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+2
6 306 kr
Månadshyra
6 dagar sedan

Kostnader

Månatlig hyra
6306 kr

Funktioner

Endast studenter

Beskrivning

Om bostaden

Denna bostad är utrustad med kyl/frys och badkar/wc.
Förråd finns, persienner ingår ej.
Tidigare inflytt är möjlig efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Kriterier för bostaden
Den sökande ska vara 18 år eller äldre.
Du ska vara heltidsstuderande eller doktorerande vid Universitet eller Högskola i Uppsala. Är du förtroendevald som ordförande eller vice ordförande på minst 50% i någon av studentkårerna (Uppsala studentkår, Ekonomernas studentkår, Juridiska föreningen och Teknisk- naturvetenskapliga studentkåren) på Uppsala universitet och SLU räknas det som heltidsstuderande.
1Q, 2Q eller 3Q (1 kurator, 2 kurator och 3 kurator) på en studentnation som är vald av dess landskap räknas som heltidsstuderande.
Du ska kunna uppvisa intyg om studier vid, eller antagningsbesked till universitet/högskola i Uppsala som är godkänd av Universitets- och Högskolerådet om heltidsstudier á 30 högskolepoäng per termin.
Du ska om du är doktorand kunna uppvisa antagning på heltid samt en aktivitetsgrad på minst 50 procent.
Du som söker studentbostad inför vårterminen kan söka studentbostad med inflyttning från 1/12. Du som söker bostad inför höstterminen kan söka studentbostad med inflyttning från 1/6.
Du ska vid terminskiften uppvisa att du har sökt och anmält dig för heltidsstudier samt komplettera med registreringsintyg.
När terminen är påbörjad ska du visa ditt registreringsintyg.
Du ska vid förfrågan kunna visa goda referenser från senaste egna boendet samt styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende.
Du ska inte ha betalningsanmärkningar av betydelse.
Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
Du ska avse att bo stadigvarande i bostaden.
Det finns ingen möjlighet till visning av bostaden. Titta på exempelritningen som finns i annonsen innan du bestämmer om du är intresserad av bostaden.
Information! Har du reducerad studieförmåga och har ett aktuellt läkarintyg som styrker att du har en lägre studietakt än 30 högskolepoäng per termin så bedöms det likvärdigt som heltidsstudier.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Kvarngärdet

Populära söktermer