1 på 23 på 9-1 på 38 på 0 8 på 0 m²

Upplands Väsby, Runby - Lilla hagvägen
16 juli
3/ Rum
80/ m2
1a/ Våning
Inflyttningsdatum:1 september
8 617 kr
Månadshyra
16 juli

Kostnader

Månatlig hyra
8617 kr

Beskrivning

Väster om järnvägen ligger detta trivsamma 60-talsområde som under 2007-2009 till stor del har genomgått en total förnyelse vilket innebär att husen och lägenheterna har modern standard.

I Runby finns en god blandning mellan villor, bostadsrätter och hyresrätter och det finns i stort sett ingen genomfartstrafik. Runbyskogen med belyst skid- och motionsspår ligger runt hörnet för den som vill ha nära till naturen.

Boendeformer

Lägenheter, ungdomslägenheter, bokaler och seniorboende 55+

Kommunikationer

På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och kan nås med pendeltåg på cirka 8 minuter.

Förskola och skola

Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Service

I Runby finns det matvarubutik, frisör, kiosk samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

Bra att veta

Adresser: Trädgårdsvägen, Hagvägen, Lilla Hagvägen, Runbyvägen, Allévägen, Oxundavägen

Hustyper: tvåvåningshus, trevåningshus, enplans kedjehus (Seniorboende 55+ Allévägen)


Stjärnhusen på Hagvägen

Registrering hos hyresvärden krävs.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Runby

Populära söktermer