Lantmannavägen

Trollhättan, Kronogården-Lextorp - Lantmannavägen
24 september
2/ Rum
77/ m2
1a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+3
8 066 kr
Månadshyra
24 september

Kostnader

Månadshyra
8066 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning

Description

Välkommen HEM till 77 välplanerade kvadratmeter.

I den välkomnande hallen med klinkergolv finns en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Klinkers återkommer tillsammans med kakel i badrummet som även försetts med duschvägg i glas, handdukstork, spegel med LED-belysning samt golvvärme. I mån av plats har även tvättmaskin och torktumlare installerats.

Vidare in i lägenheten möts du av vita väggar och ekparkettgolv. I köket finns inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, fläktkåpa samt kyl och frys - allt i rostfritt stål. Ergonomisk arbetsbänk med yta av laminat samt kakel som stänkskydd. Barnvänliga skåpluckor och kökslådor med dämpande funktion.

Lägenheten är belägen på första våningen i fastigheten, en trappa upp.

OMGIVNING
Vi satsar mycket på utemiljön för våra hyresgäster. Från och med början av september kommer finnas nya bänkar och bord, grillplatser och lekplats för trevlig umgänge utomhus. Lantmannavägen är ett perfekt boende för den som vill i lugnt och barnvänligt område. Nära till naturområden.

KOMMUNIKATIONER
Busshållplats med bra förbindelser finns nära området. där ni enkelt kan ta er in till city, högskolan och Överby köpcentrum.

SERVICE
Servicebutik, mataffär, bensinstation samt pizzeria finns i närheten.

PARKERING
Parkering finns att hyra, till dessa är det separat kö.

Se bostaden på en karta