Stockholm, Bromma - Alpvägen
9 juli
3/ Rum
77/ m2
4e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 oktober
12 685 kr
Månadshyra
9 juli

Kostnader

Månatlig hyra
12685 kr

Beskrivning

I Brommas stadsdel Mariehäll bygger Stockholmshem två kvarter med cirka 370 nya lägenheter; Linaberg och Sämjan 2. De nya husen byggs norr respektive söder om Emils gata och blir fem till sju våningar höga.
Typ av bostad
Detta är en nybyggd bostad. Det innebär att ingen har bott i den tidigare.
Preliminärt inflyttningsdatum
Observera att inflyttningsdatumet är preliminärt och kan komma att förändras.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 2019.
Lägenheterna har öppna planlösningar med bland annat parkettgolv. Badrummen är helkaklade och det är förberett för tvättmaskin och torktumlare i nästan alla lägenheter. Hyresgästen har möjlighet att köpa tvättmaskin och torktumlare via hyresvärden som då installerar dessa innan inflyttningen.
I köket kommer det finnas spis med glaskeramikhäll samt kyl och frys i rostfritt. Det finns mikro samt diskmaskin i alla lägenheter. Nästan alla lägenheter har fönster åt två håll och antingen balkong eller uteplats.
Om fastigheten
Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum samt föreningslokal. Det kommer även finnas miljörum/källsortering.
Det finns tillhörande förråd till lägenheterna som ligger i källarplan med anslutning från trapphus.
Bredband via fiber med tjänster för tv, telefoni och internet. Tjänsteutbud och annan information om fibernätet finns på stockholmshem.se/bredband.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Hyran för bostäderna i denna fastighet har bestämts i en förhandlingsöverenskommelse. I överenskommelsen har bestämts att hyran fastställs enligt hyreslagens 55 C §. Vid en prövning av hyra som bestämts i en sådan förhandlingsöverenskommelse skall hyran anses som skälig.
Tillgänglighet
Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.

Förmedlingsinformation
Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.
Viktig information om förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från Stockholmsområdet.
Kommunikationer
Med buss tar det ungefär 5 minuter att komma till Sundbybergs tunnelbanestation. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.
Parkering
Varmgarage med 196 bilparkeringsplatser varav 10 stycken är reserverade som handikappsplatser och 10 stycken reserverade för elbilar. Det är även reserverat för 2 bilpoolsplatser i garage samt 2 bilpoolsplatser på gata. Ytterligare p-platser finns på gatan samt i Stockholmshems övriga intilliggande områden.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2019 är beloppet 4 923 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Bromma

Populära söktermer