Stockholm, Blackeberg - Grundtvigsgatan
11 juli
3/ Rum
70/ m2
Inflyttningsdatum:1 december
8 228 kr
Månadshyra
11 juli

Kostnader

Månatlig hyra
8228 kr

Beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 1952.
Lägenheten kommer att renoveras före inflyttning.
Om du blir erbjuden denna lägenhet så ställer hyresvärden krav på autogiromedgivande.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Angiven hyra avser 2019 års hyresnivå.
Förmedlingsinformation
Bilderna är endast ett exempel på standarden och avser inte den specifika bostaden.
Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
För denna lägenhet kräver hyresvärden att du har ett familjebevis från Skatteverket. Se därför till att beställa det i god tid. I annonsen finner du en länk där du kan beställa ditt bevis. Tänk på att beviset skickas till din folkbokföringsadress inom 2-3 arbetsdagar efter beställning.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Islandstorget som ligger cirka 540 meter från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.
Övrigt
Lägenheten genomgår ett Willhemlyft.
Willhemlyftet - Höjer standarden på lägenheter i äldre hus till en nivå som är jämförbar med lägenheter i nybyggda hus - till en attraktiv hyra. Dessutom med all den frihet och alla de fördelar som följer med hyresrätten som boendeform. Se mer information på hur det kan se ut genom att klicka på länken i annonsen.

Hyresvärdens krav för bostaden

Hyresvärden godkänner maximalt två vuxna och två barn i denna bostad.

Minsta årsinkomst: 300000
Max antal hushållsmedlemmar: 4
Om du idag har ett förstahandskontrakt på en hyresrätt måste du visa det uppsagda kontraktet innan du kan teckna avtal på den nya bostaden. Om du har en äganderätt (villa, radhus, kedjehus, parhus) eller bostadsrätt måste du ha sålt bostaden och kunna visa ett försäljningsavtal innan du tecknar kontrakt på den nya bostaden.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Hyresvärdens villkor är att du har regelbunden inkomst från till exempel tillsvidareanställning, egen rörelse, frilansuppdrag, projektanställning, långtidsvikariat, pension eller A-kassa. Försörjningsstöd godkänns ej.
Hyresvärden kommer att kräva anställningsintyg med inkomstuppgifter och de tre senaste lönespecifikationerna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser
Hyresvärden har regler mot trångboddhet. Antalet boende i bostaden ska vara rimligt i förhållande till storleken.
Hyresvärdens godkänner att du sammanräknar din inkomst med en annan person om ni stått som medboende i sex månader alternativt varit sammanboende och folkbokförda på samma adress i minst sex månader. Minst hälften av inkomstkravet ska du som huvudsökande uppfylla själv.
Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten. Tänk på att ett familjebevis enbart kan postas till din folkbokföringsadress och att detta tar ca 2 arbetsdagar.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.

Se bostaden på en karta