Stockholm, Östermalm - Hårdvallsgatan
10 juli
3/ Rum
68/ m2
4e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 oktober
13 611 kr
Månadshyra
10 juli

Kostnader

Månatlig hyra
13611 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 2016.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Tillgänglighet
Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.

Förmedlingsinformation
Bostaden kan eventuellt vara ledig från 2019-09-01 om ny hyresgäst så önskar.
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Ropsten som ligger cirka 760 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.
Om fastigheten
Kvarteret består av ett sju våningar högt bågformat lamellhus samt tre punkthus som är nio våningar höga. Alla husen har den översta våningen indragen. Lägenheterna har adress Hårdvallsgatan 26-34.
En gemensam tvättstuga med grovtvättmaskin finns i lamellhuset. Barnvagnsrum finns i trapphuset i respektive byggnad. Cykelrum finns både på bottenvåning och i källaren. I kvarteret byggs även en förskola. Det finns ett förråd per lägenhet i de olika byggnaderna.
Parkering
I husen finns ett uppvärmt parkeringsgarage med 94 platser varav 10 förbereds för elladdning.
Om området
Norra Djurgårdsstaden är ett av Stockholms miljöprofilerade områden och beräknas vara färdigt omkring 2025. Norra Djurgårdsstaden sträcker sig från Hjorthagen i norr, över hamnområdet, till Loudden i söder. Det finns flera busshållplatser i närheten och närmaste tunnelbanestation ligger ca 600 m bort.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2019 är beloppet 4 923 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Östermalm

Populära söktermer