Stockholm, Södermalm - Sjukhusbacken
10 juli
2/ Rum
56/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:1 september
9 600 kr
Månadshyra
10 juli

Kostnader

Månatlig hyra
9600 kr

Funktioner

Hiss
Endast studenter

Beskrivning

Typ av bostad
Det här är en studentbostad. Den kan sökas av dig som studerar eller har antagningsbesked från universitet, högskola eller yrkeshögskola. 
Om kontraktet
Studentbostaden är en tillfällig bostad. Hyreskontraktet gäller under tiden du studerar. Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 2007.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Tillgänglighet
Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.

Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms.
Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.
Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från Stockholmsområdet.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Stockholm Södra som ligger cirka 457 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Student vid högskola, universitet eller yrkeshögskola
Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Kom ihåg att fylla i att du studerar och vid vilket lärosäte du studerar på Mina Sidor vid Yrke och Arbetsgivare. Kontrollera även att din e-postadress är aktuell.
För att få hyra en studentlägenhet måste du kunna visa att du studerar vid eller att du har fått ett antagningsbesked till högskola, universitet eller YH-utbildning i Stockholms län. Distansstudier godkänns inte. Hyresvärden förbehåller sig rätten att göra en fri prövning av den sökande. Studentbostaden upplåts som tillfällig genomgångsbostad under förutsättning att du bedriver aktiva högskolestudier om minst 15 högskolepoäng/termin eller YH-studier på minst halvfart.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Södermalm

Populära söktermer