2 rums bostad i Bromma

Stockholm, Bromma - Suddagummans gata
11 november
2/ Rum
55/ m2
5e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 mars
+11
8 956 kr
Månadshyra
11 november

Kostnader

Månadshyra
8956 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning


Kvarteret

Om Tappen i Annedal
Här har ByggVesta uppfört ett bostadshus med totalt 89 lägenheter. Fasaden är putsad och genom balkongpartier varierar uttrycket i fasaden. Med hiss tar de boende sig lätt ner till garaget i källarplan där det finns 62 st parkeringsplatser, samt lägenhetsförråd. Gården som delas med grannfastigheten är placerad mellan husen.
Byggnaden är ett så kallat egenvärmehus. Det innebär att byggnaden har en mycket låg energianvändning förenat med god inomhusmiljö. Bostäderna är radiatorlösa och värms huvudsakligen upp av uppvärmd ventilation via bergvärme, instrålad solvärme, hushållsapparater, belysning, verksamhet och de boende själva. Med känd och beprövad teknik erhålls en byggnad med mycket låga värmebehov. För de boende är det ett alldeles vanligt hus med hög trivsel och bra lägenheter.

Området

Om Annedal
I stadsdelen Mariehäll, vid Stockholms stads gräns mot Sundbyberg, ligger Annedal – ett tidigare verksamhetsområde som nu omvandlas till ett attraktivt bostadsområde. Bostadsområdet omsluter en central park, som gränsar till skolgård och förskolegårdar. I parken finns aktiviteter för alla åldrar (plaskdamm, gungor, skatepark och utegym), liksom konstverk och en ekbacke där liljekonvaljerna blommar om våren. Samtidigt omgärdas Annedal av koloniträdgårdar, gångstråk vid Bällstaån och Lönnebergaparken med amfiteater och pulkabacke.
Stadsplaneringen prioriterar tillgänglighet för alla som tar sig fram med barnvagn, cykel, rullator eller rullstol. På promenadavstånd finns goda allmänna kommunikationer och service i Sundbyberg centrum, och åt andra hållet shoppingområdet Bromma Blocks.


Ytterligare detaljer

·Anmäl senast:2019-11-17

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Bromma

Populära söktermer