1 rums lägenhet i

Stockholm, Hägersten-Liljeholmen - Ormbergsvägen
19 november
1/ Rum
45/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:1 februari
5 441 kr
Månadshyra
19 november

Kostnader

Månadshyra
5441 kr

Funktioner

Balkong

Beskrivning

Description

Fastigheten är byggd 1964.Fastigheten är ROT renoverad. Stammar inkl. badrumsrenovering utförd 2011.Det finns tillgång till lägenhetsförråd.
Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga.Kall- och varmvatten samt uppvärmning ingår i hyran.
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Elabonnemang hos VENI Metering AB tecknas automatiskt vid inflytt.
Hyresgästen tecknar själv avtal för bredband samt hemförsäkring.
Leverantör för bredband och TV är Telenor. Ett grundutbud för TV ingår i hyran. Hiss finns inte. Alla våningar nås via trappor. Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.
Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella. Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från Stockholmsområdet.Vänligen notera att inflytt kan ske tidigast klockan 14:00 den första vardagen i månaden om inget annat har avtalats dvs är den 1a i månaden på en lördag sker inflytt på måndagen den 3eFör att söka parkeringsplatser eller extra förråd behöver du stå i Rikshems egna kö. Det är gratis att stå i kön och först till kvarn-principen tillämpas för dessa.
Du registrerar dig i kön och söker lediga parkeringsplatser eller förråd på Mina sidor på rikshem.se.Gångavstånd till idylliska Sigtuna stad med bland annat restauranger, bank, apotek, vårdcentral och butiker. Sigtuna stad har en härlig strandpromenad. Märsta station är det närmsta pendeltågsstationen och det finns bra bussförbindelser. Området är lugnt med många grönområden och närhet till Mälaren, Sjudargårdens badplats och Wenngarns slott. För den som reser mycket eller jobbar på Arlanda ligger flygplatsen nära. Med buss tar det ungefär 20 minuter att komma till Märsta pendeltågsstation. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Ytterligare detaljer

·Anmälan senast:2019-11-21

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Hägersten-Liljeholmen

Populära söktermer