Lägenhet - Lützengatan, Stockholm

Stockholm, Östermalm - Lützengatan
5 dagar sedan
1/ Rum
28/ m2
Inflyttningsdatum:1 mars
12 900 kr
Månadshyra
5 dagar sedan

Kostnader

Månadshyra
12900 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

SEKELSKIFTES ETTA VID KARLAPLAN MED NYRENOVERAT BADRUM

-

English speaking applicants are welcome to contact me if google translate does not make any sense.

-

När du kommer ut ur porten från denna bostad ser du Karlaplansfontänen till vänster belägen 140 meter bort. Läget är fantastiskt och vore det inte för mina fortsatta studier utomlands skulle jag inte vilja lämna denna lägenhet. Förutom den centrala placeringen i hjärtat av Östermalm inger den trädbevuxna gatan en rofull stämning och precis runt hörnet har du Fältöversten centrum, Karlaplans tunnelbana och tre matbutiker inom en radie av 170 meter.

Denna sekelskiftslägenhet är 27 kvadratmeter, 0,5 trappa upp. Det är ljusa väggfärger och vackra tidstypiska detaljer såsom hög takhöjd i vardagsrummet, fönster med djup nisch som vetter mot gatan, fiskbensparkett på golvet och takrosett.
Köket har gott om förvaring med skåp bakom luckor gjorda av Tibrokök i ek. Kyl med frysfack. Inbyggd mikro. Diskho i laminatskiva och dubbla spisplattor med fläkt ovanför. Ingen ugn.
Badrummet är precis nyrenoverat och helkaklat med matt marmor imitation. Det finns handfat, spegel, handdukstorkare, WC samt kommod. Allt designat av INR. Duschhörnan har vikdörrar av glas och takdusch. Tvättmaskinen är kombinerad tvätt och tork.
Bostaden hyrs ut med noggrant utvalda möbler som förstärker lägenhetens karaktär.

Bostadsförening är mycket välskött och välorganiserad. Trappstädningen sköts av inhyrt företag och I källaren finns ett ställe att slänga hushållssopor och tidningar.

Lägenheten uthyres från och med den 1/3 2020 i ett år med möjlighet till förlängning. Ömsesidig uppsägningstid på tre månader.
I hyran ingår allting, det vill säga värme, el, vatten, Comhems tv baspaket och bredband via fiber i 100 Mbit/s.

Du skall vara ansvarsfull, skötsam, djurfri och rökfri. Depositionen är en och en halv månads hyra (20 000 kr) och betalas på kontraktskrivardagen. Vid intresse skicka in en text om dig själv och ditt telefonnummer med ordet ”karlavagnen”, så vet jag att ni har läst all information. Lägenheten kommer visas endast dessa datum efter tilldelad tid:

-

Torsdag 27/2, lunch och eftermiddag
Fredag 28/2, lunch och eftermiddag
Söndag 1/3
Måndag 2/3
Tisdag 3/3
Onsdag 4/3

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Östermalm

Populära söktermer