1 rums lägenhet i

Stockholm, Tensta - Tenstagången
19 november
1/ Rum
22/ m2
3e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 februari
4 722 kr
Månadshyra
19 november

Kostnader

Månadshyra
4722 kr

Funktioner

Endast studenter

Beskrivning

Description

Det här är en . Den kan sökas av dig som studerar eller har antagningsbesked från universitet, högskola eller yrkeshögskola. Studentbostaden är en tillfällig bostad. Hyreskontraktet gäller under tiden du studerar. Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.Fastigheten är nybyggd och stod klar 2017. 2 månaders uppsägningstid gäller. Lägenheten hyrs ut omöblerad och har eget badrum och kök.Badrummet är helkaklat med vita väggar och grå klinker på golv. Duschhörna med draperistång.
Kök med vita luckor och inbyggt diskställ i skåp, besticklåda, rostfri diskbänk, kyl/frys, kolfilterfläkt och spis med keramikhäll och ugn.
Bostaden har vitmålade väggar, linoleumgolv och Elfa-list för hyllor samt fönsterbänk av kalksten.
Det finns 2 Garderober, 1 linneskåp och ett städskåp.
Brandfilt, brandvarnare och gardinstång ingår.Fastigheten är försedd med ett smart låssystem till allmänna utrymmen och portar.
Utöver ett bra boende kommer hyresgästen ha tillgång till ett stort och säkert cykelförråd i källaren samt gemensam tvättstuga i markplan med självdoserande tvättmaskiner.
Gemensam terrass i markplan.
Återvinningsrum med Återbruk.Det är rökförbud i hela fastigheten.12 månaders hyra.
Värme och vatten ingår i hyran.
Driftskostnader för hushållsel tillkommer.
Bredbandtillägg obligatoriskt 225:/ mån ingår i hyran. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.För att kunna söka studentbostad hos oss behöver du ha följande uppgifter ifyllda på Mina sidor:
1. En aktuell mejladress
2. Att du studerar, och vid vilket lärosäte. Detta fyller du i på Mina sidor under Uppdatera uppgifter.Fastigheten ligger vid Tensta centrum 70 meter från tunnelbanestationen med närhet till service, bra matutbud och affärer. Med tunnelbanans blåa linje är man framme vid T-centralen på cirka 20 minuter.

Ytterligare detaljer

·Anmälan senast:2019-11-21

Se bostaden på en karta