3 rums lägenhet i Stockholm

Stockholm, Östermalm - Melodislingan
2 dagar sedan
3/ Rum
100/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
50 000 kr
Månadshyra
2 dagar sedan

Kostnader

Månadshyra
50000 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Exklusiv 3 rok uthyres fullt möblerad på Östermalm.
Vi hyr ut den här exklusiva våningen på Östermalm om 3 rok på 100 kvm, fullt möblerad. Lägenheten är belägen på fjärde våningen med två väderstreck i det exklusiva projektet ”Svea Symfoni – Stockholm Östermalm"

Den här fina nybyggda lägenheten i Svea Symfoni erbjuder så mycket mer än ett exklusivt boende mitt på Östermalm i centrala Stockholm. Du har tillgång till ett flertal olika loungedelar med bemannad reception på vardagar. Här kan man boka olika, modernt inredda, mötesrum såsom mindre samtalsrum eller större styrelserum som är utrustade med skärmar för presentation. Det finns också större konferensrum för sällskap upp till 60 personer med projektor och tillgång privat lounge samt eget restaurangkök. Modernt stort och ljust gym finns i fastigheten likaså parkeringsgarage med privat plats och hiss ända upp till lägenheten, ingår i hyresavgiften.


Lägenheten är byggd med hög genomgående kvalitet och omsorg. Det är vitpigmenterad enstavsparkett och behagliga färgkombinationer som passar de flesta. Modern praktisk belysning och generöst med ljusinsläpp samt stor balkong med eftermiddagssol. Köket är utrustat med exklusiva materialval och inredningen är platsbyggd. Här finner du dubbla kyl/frys kombinationer, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, diskmaskin, tystgående fläkt, induktionshäll och gott om förvaring. Hög standard på tvättmaskin och torktumlare i det stora badrummet, där det även finns ett designbadkar från Westerbergs och ett flertal handdukstorkar.

Det är 15 min gångpromenad till Stureplan och 1 min gångpromenad till bussar och tunnelbanestation (Stadion), som tar dig till Stockholms centralstation med tunnelbana på mindre än 4 min.

Erbjudandet gäller All Inclusive*.

* 3 rok om 100 kvm
* Möblerad
* Våning: 6
* Tvättmaskin och torktumlare
* TV, bredband, vatten, värme, el
* Balkong
* Sällskapsdjur tillåtna
* Ej rökare/rökning ej tillåten
* Källarförråd
* 1 min gångpromenad till T-bana Stadion
* 4 min till Centralstation med tunnelbana
* Garageplats
* Goda kommunikationer
* Lounge
* Mötesrum
* Gym
* Juridisk person tillåten

Fler bilder och planlösning mot förfrågan.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Östermalm

Populära söktermer

;