Solna, Huvudsta - Järnvägsgatan
18 september
3/ Rum
68/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
6 340 kr
Månadshyra
18 september

Kostnader

Månadshyra
6340 kr

Beskrivning

Om kontraktet
Boendetid:
Från: 2019-10-01
Till: Ej fastställd
Uppsägningstid: 3 månader under avtalstiden.

Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut.
Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 1959.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Tillgänglighet
Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.

Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms.
Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
För denna lägenhet kräver hyresvärden att du har ett familjebevis från Skatteverket. Se därför till att beställa det i god tid. I annonsen finner du en länk där du kan beställa ditt bevis. Tänk på att beviset skickas till din folkbokföringsadress inom 2-3 arbetsdagar efter beställning.
Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från Stockholmsområdet.
Observera att visning kommer att ske inom några dagar efter annonseringstidens slut.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Solna centrum som ligger cirka 560 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Max antal boende i bostaden är två vuxna och två barn.
Max antal hushållsmedlemmar: 4
Minsta årsinkomst: 270000
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Din totala årsinkomst före skatt behöver vara minst tre och en halv gånger årshyran.
Hyresvärden accepterar endast ickerökare.
Du får inte ha anmärkningar från tidigare boenden. Huvudsökande ska lämna boendereferenser från eget boende eller av fastighetsägare godkänt boende i andrahand. Undantag kan ske för hemmavarande ungdomar, sammanboende, dock ej inneboende.
Du måste gå på visningen. Om du inte själv kan närvara så kan medboende eller ombud närvara i ditt ställe. Ta med legitimation och eventuell fullmakt.
Hyresvärden vill se ett anställningsintyg med inkomstuppgifter och de tre senaste lönebeskeden. Det är viktigt att du har intyg i beredskap när du tackar ja till lägenheten.
Hyresvärdens villkor är att du har regelbunden inkomst från till exempel inkomst av tjänst, pension, studiemedel eller A-kassa. Dock ej försörjningsstöd.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet. Antalet boende i bostaden ska vara rimligt i förhållande till storleken.
Hyresvärden tillämpar en särskild inkomstregel för ålderspensionärer som innebär att din totala inkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran
Om bostad innehas behöver du styrka uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument/mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt före nytt kontrakt tecknas.
Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten. Ett familjebevis är ett personbevis som du beställer hos Skatteverket. Tänk på att ett familjebevis enbart kan postas till din folkbokföringsadress och att detta tar ca 2 arbetsdagar, ha detta i beredskap om du tackar ja till bostaden.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Huvudsta

Populära söktermer