Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Skurup

Lediga lägenheter i Skurup

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 74 m²
Skurup, Prästgatan
10 931 SEK8 april

Liknande annonser i Skurup

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Skurup på BostadsPortal

Skurup ligger i Skåne och är ett järnvägssamhälle som växt fram, mellan Ystad och Malmö . Du som vill hitta lediga lägenheter i Skurup, du har kommit till rätt sida. Här hos oss på BostadsPortal kan du hyra lägenhet i Skurup via någon av våra uthyrare.

Bor du i Skurup så har du som sagt nära till både Malmö och Ystad, men även andra mindre orter som till exempel Svedala .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Skurup

Här hos oss kan du hitta din nästa hyreslägenhet i Skurup. Du behöver då bara söka på lediga lägenheter i Skurup. Dock vill vi passa på att nämna att du även har andra bostadsalternativ. Bland annat kan du hyra hus eller stuga samt att det även finns rum i Skurup som hyrs ut.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Skurup

Att hitta lediga lägenheter i Skurup går snabbt och smidigt med våra sidor. Du har två sätt du kan söka på här hos oss. En snabbsökning ger dig en lista på alla bostadstyper medan en avancerad sökning gör att du kan filtrera så att du bara ser lägenheter. Där kan du även filtrera efter andra saker.

Använd dig av vår avancerade sökning för att hitta en lägenhet i Skurup

Du som är ute efter att hitta en bra lägenhet i Skurup har säkert en hel del krav och önskemål kring denna. För att du ska få upp en bra lista med lediga lägenheter i Skurup som matchar vad du är ute efter så gäller det att du är noga då du filtrerar.

Du kan filtrera på en mängd olika sätt. Bland annat just efter bostadstyp men även efter hur stor lägenhet du vill ha, eller om det ska finnas saker som parkering, hiss eller annat. Sedan kan du även fylla i vad du max vill betala i hyra eller önskat inflyttningsdatum.

Bostadsbevakning gör det lättare att hitta en passande lägenhet i Skurup

Om du är ute efter att hitta en viss typ av hyreslägenhet i Skurup så är det som sagt en filtrerad sökning du ska göra. Du som vill slippa att göra denna sökning flera gånger, du kan välja att göra en så kallad Bostadsbevakning . Du måste först registrera dig hos oss för att ha tillgång till den.

När du gjort en sökning med de val du vill ha, klicka då i att det ska bevakas. När vi sedan får in matchande alternativ så mailar vi dig.

Inom vilket område i Skurup vill du hitta lägenhet?

Skurup har många trevliga områden med lägenheter. Du har bland annat Blentarp , Rydsgård , Mossby , Västra Vemmenhög samt Lindby .

Hur du tar dig till och från Skurup

För att ta dig till eller ifrån denna ort så kan du välja att åka bil. Det eftersom att strax norr om orten så passerar E65. Du har även länsväg 102 till Veberöd . Du kan även åka tåg eftersom du har Ystadbanan mellan Malmö och Ystad med en station i Skurup. Sedan finns det även möjlighet att ta flyget, då du har Skurups flygplats nära.

Saker att göra och se i Skurup

Skurup är Nils Holgerssons hembygd. Här har du en hel del att se och göra! Utöver att du kan ägna dig åt olika naturupplevelser eller friluftsaktiviteter som vandra och cykla så har du en hel del mer. Missa inte ett besöka på Svaneholm slottsområde. Detta är faktiskt Skurup kommuns mest besökta utflyktsmål. Det finns ett vackert slott samt även en slottsträdgård. Du har även leder runt en sjö där du kan vandra. Sedan finns det också ett galleri med en visningsträdgård. Området runt detta område har en hel del naturupplevelser. Bland annat kan du ta en promenad i Hästhagens naturreservat. Du kan även fiska i Svaneholmssjön.

En bit utanför Skurup finns Abbekås och det med Abbekås hamn. Denna hamn har gamla anor samt en rik fiskehistoria. En annan trevlig hamn att besöka är Hörte hamn, 3 km från Abbekås. Missa inte heller då att kolla in en kulissruin (falsk ruin) som godsägare Albert Balzar Wallis på Dybäcks slott lät bygga 1907.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att hitta en bra lägenhet i Skurup så är det smart att använda dig av våra sidor här på BostadsPortal. Här kan du surfa runt på ett trygg och säkert sätt. Dessutom kan vi lova dig att det även är tryggt att hyra lägenhet i Skurup, via de uthyrare vi har på vår sida. De är noggrant kollade!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Tycker du det är svårt att hitta en bra hyreslägenhet i Skurup? Kanske du ska göra om din sökning och söka på större lägenhet än vad du tänkt dig. Även om du inte har behov av det så kan du då hitta en bra bostad. Sedan kan du ju hyra ut ett av rummen till andra, så att du får in pengar till den högre hyran. Du kan givetvis välja att hyra ut med hjälp av oss. Gör du det så får du nämligen tillgång till digitala verktyg som underlättar uthyrningen.

Ta hjälp av BostadsPortal för att hitta en lägenhet i Skurup

Att leta efter lediga lägenheter i Skurup ska inte vara svårt eller krångligt. Det ska vara snabbt, smidigt och enkelt. När du väljer att använda oss för att leta efter en bra lägenhet i Skurup så är det just det, enkelt och smidigt.

Det bästa du kan göra för att få tillgång till allt du behöver, är att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Du kan sedan söka efter lediga lägenheter, eller andra bostadstyper, både i Skurup så väl som i andra orter och städer.

Vi har en bra kundtjänst om det är så att du vill få tag på oss för att ställa en fråga. Du kan också kika in på vår FAQ sida med vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att säga lycka till i jakten på en bra lägenhet i Skurup!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA