Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Skoghall

Lediga lägenheter i Skoghall

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 45 m²
Skoghall, Lillängsvägen
5 124 SEK3 dagar sedan
2 rum lägenhet på 47 m²
Skoghall, Tallvägen
7 200 SEK16 februari

Liknande annonser i Skoghall

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Skoghall på BostadsPortal

Cirka nio kilometer söder om Karlstad ligger Skoghall. Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun som ligger på den norra delen av Hammarön. Kanske du vill hyra lägenhet i Skoghall? Då har du hamnat helt rätt! Här på BostadsPortal finns det lediga lägenheter i Skoghall.

Om du väljer att bo i Skoghall, så har du som sagt nära till Karlstad, men det är inte heller så långt till Grums åt ena hållet och Kristinehamn åt det andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Skoghall

Du kanske bestämt dig för att hyra lägenhet i Skoghall? Dock vill vi bara passa på att säga att du har även andra bostadsalternativ att välja på. Du kan till exempel välja att hyra ett enda rum , eller hyra ett stort hus i Skoghall . Du kan också hyra en stuga .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Skoghall

Om du är intresserad av att hitta en lägenhet i Skoghall, finns det två olika metoder du kan använda för att söka. För det första erbjuder vi en snabb och enkel sökfunktion som bara kräver att du fyller i orten eller staden du är intresserad av. Denna snabbsökning ger dig en översikt över alla tillgängliga bostäder i det området.

För mer avancerade sökningar, om du specifikt vill hitta lediga lägenheter i Skoghall och vill ha mer precision i dina resultat, rekommenderar vi att du använder vår avancerade sökfunktion. Denna funktion ger dig möjligheten att filtrera dina sökresultat på flera olika sätt för att hitta exakt det du letar efter.

Använd vår avancerade sökfunktion och filtrera din sökning för att hitta en lägenhet i Skoghall

Om du är på jakt efter en lägenhet att hyra i Skoghall och har specifika preferenser när det gäller bostadens egenskaper, kan det vara klokt att använda vår filtrerade sökfunktion för att få optimala sökresultat. Du har möjlighet att anpassa din sökning på flera sätt för att säkerställa att du hittar en lägenhet som passar dina behov.

En av de viktigaste filtreringsalternativen är att ange antalet rum du önskar eller den önskade ytan i kvadratmeter för lägenheten. Sedan kan du specificera om du söker en lägenhet som är avsedd för studenter eller för seniorer. Om du vill ha särskilda bekvämligheter som balkong, hiss eller parkeringsmöjligheter, kan du också inkludera dessa kriterier i din sökning. På detta sätt kan du snabbt och enkelt hitta en hyreslägenhet i Skoghall som uppfyller dina önskemål.

Bostadsbevakning hjälper dig att hitta en hyreslägenhet i Skoghall

Vårt mål är att göra din sökning efter lediga lägenheter i Skoghall så smidig som möjligt. Genom att registrera dig hos oss kan du dra nytta av vår bevakningstjänst för bostäder, vilket eliminerar behovet av dagliga manuella sökningar. För att aktivera denna bevakningstjänst behöver du bara använda den avancerade sökfunktionen och välja Bostadsbevakning .  Varje gång en ny bostad blir tillgänglig som matchar dina kriterier, skickar vi ett meddelande till din e-postadress, så att du inte missar några potentiella möjligheter.

Inom vilket område i Skoghall vill du hitta lägenhet?

Skoghall har väl inte så många olika områden att välja på, mer olika gator. Du kan söka efter Skoghall här på våra sidor för att se vilka områden som finns just nu.

Hur du tar dig till Skoghall

Det är enkelt att åka till Skoghall eftersom det ligger på en halvö. E18 tar dig dit och ute på ön har du länsväg 236.

Många aktiviteter och sevärdheter i Skoghall

Eftersom Skoghall ligger på Hammarö, så finns det en hel del sevärdheter och aktiviteter. Du har till exempel alltid nära till vattnet, till skogen och naturen, men även staden.

Bortom de spännande äventyren i skärgården har du möjlighet att uppleva en rik natur i skogen, antingen till häst, till fots eller genom aktiviteter som golf och andra utomhusupplevelser. Dessutom ligger staden och fastlandet nära till hands, vilket ger dig tillgång till ett bredare urval av mat, shopping och kulturella upplevelser.

Hammarö är en ö i Vänerskärgården som är en av de mest förtrollande platserna och den förenar det bästa av både stad och natur. Tillsammans med sin omgivning utgör denna ö en del av norra Europas största sötvattensskärgård, bestående av skär, holmar och öar.

Lillängshamnen utgör Hammarös gästhamn och är strategiskt placerad med endast en 5-minuters promenad till Skoghalls centrum. Sörvikshamnen, som ligger cirka 1,5 km från Skoghalls centrum, erbjuder faciliteter för båtupptagning och sjösättning, vilket gör den till en uppskattad plats för båtentusiaster. Västra Söön är en pittoresk hamn belägen ute i Vänern, söder om Sörvikshamnen. Till denna lilla idyll kommer du endast med båt, och här finner du även en av kommunens vackra badplatser.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som är på jakt efter en lägenhet i Skoghall, du kan känna dig helt trygg och säker på våra sidor och vår portal. Du kan också vara trygg i att hyra lägenhet i Skoghall via någon av våra uthyrare då de alla är mycket seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du har letat efter en hyreslägenhet i Skoghall under en tid, men ännu inte hittat exakt det du söker, för dig kan det vara värt att överväga att leta efter en större lägenhet som uppfyller dina övriga krav. Att välja en större lägenhet ger dig möjligheten att hyra ut ett rum till någon om du önskar ha extra hjälp med hyreskostnaderna.

BostadsPortal – gör det enklare för dig hitta en lägenhet i Skoghall

För en smidig och effektiv sökning efter lediga lägenheter i Skoghall, är BostadsPortal det rätta valet för dig. Vi rekommenderar starkt att du registrerar dig hos oss för att dra nytta av våra smarta funktioner, inklusive Bostadsbevakning .

Om du har frågor eller om du behöver hjälp, är vår kundtjänst tillgänglig för att assistera dig. Du kan också utforska vår FAQ-sida för att se om du hittar svaren på dina frågor där.

Vi är övertygade om att du snart kommer att hitta den perfekta lägenheten i Skoghall med vår hjälp. Lycka till i din sökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA