Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mora

Lediga lägenheter i Mora

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum4 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 95 m²
Noret-Morkarlby-Utmeland, Odonstigen
8 061 SEKIgår

Liknande annonser i Mora

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Mora på BostadsPortal

Mora i Dalarnas län är en mycket vacker plats att bo på! Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Mora på flera sätt. Denna ort är känd för Vasaloppet, men har så mycket mer än bara det att erbjuda.

När du bor i en hyreslägenhet i Mora så har du även nära till andra orter och städer i Dalarna som bland annat Orsa , Rättvik , Leksand , Falun och Malung .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Mora

Vill du allra helst bo i en lägenhet i Mora eller kan du tänka dig att välja ett annat bostadsalternativ? Här hos oss kan du även söka efter andra hyresrätter. Bland annat kan du hyra hus eller hyra en stuga i Mora . Sedan går det även att hitta rum i Mora som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Mora

När du ska börja söka efter lediga lägenheter i Mora så kan du välja att göra på två sätt. Om du väljer att skriva in Mora i sökrutan längst upp, då kommer du få fram alla bostadstyper som hyrs ut. Vill du bara få fram lägenheter som hyrs ut, då ska du gå vidare till den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera efter andra önskemål eller krav du har.

Smidigt göra en avancerad sökning med filtrering för att få fatt på en lägenhet i Mora

Du som bestämt dig för att du vill hyra lägenhet i Mora, du bör söka efter just lediga lägenheter i Mora. På den avancerade sökningen kan du klicka i att du bara vill se lägenheter. Där kan du även fylla i hur många rum du behöver eller hur många kvm lägenheten ska vara på.

Du har även andra filtreringsmöjligheter som att fylla i vad du max kan tänka dig att betala i hyra, om lägenheten ska ha balkong eller om det ska vara en tillhörande parkering. Sedan finns det även flera andra bra filtreringar att välja på.

Bostadsbevakning är ett bra val när du letar efter en hyreslägenhet i Mora

Bostadsbevakning är något du kan få tillgång till när du väljer att registrera dig hos oss på BostadsPortal. Den är gratis att använda och kan vara en stor hjälp för dig när du letar efter en passande lägenhet i Mora. Du bara fyller i dina filtreringar och klickar i att den sökningen ska sparas som bevakning. Sedan då vi får in lediga lägenheter i Mora så mailar vi dig.

Inom vilket område i Mora vill du hitta lägenhet?

Mora har en hel del områden du kan välja att bo inom. Du har bland annat centrala Mora samt att du även har Noret-Morkarlby-Utmeland .

Så kan du ta dig till Mora

Igenom Mora så går flera vägar, nämligen E45, Riksväg 26 och Riksväg 70. Mora är även en gammal järnvägsknut där Inlandsbanan korsar Dalabanan/Älvdalsbanan. Du kan även välja att åka buss. Sedan finns det även en flygplats, 6 km söder om Mora, nämligen Mora-Siljan flygplats.

Mora har en hel del sevärdheter och annat du kan göra

Mora i sig är en ganska så populär destination för semesterfirare, men det har även mycket att erbjuda för dig som bor här. Bland annat är Mora känt för vasaloppet, dalahästar och moraknivar, men det har även en hel del annat.

Gillar du att vara ute och röra på dig så finns det många trevliga vandringsleder att välja på här. Bland annat Alderängsrundan, Amperundan och Bjarnerundan.

Något alla barn gillar att göra i Mora, det är att besöka Sagolandet Tomteland. Det ligger en bit utanför staden och där kan alla barn (och vuxna) få uppleva en massa skoj!

I centrala Mora finns det även en hel del att se. Missa inte att besöka den vackra Mora parken. Den ligger bredvid när Vasaloppets slutetapp brukar vara.

I Mora har du även Zorngården. Detta var Anders Zorns hem och idag är det ett av Sveriges mest berömda konstnärhem där du kan gå på guidad visning. Mora har även ett museum tillägnat denna konstnär, Zornmuseet. Ett annat museum i Mora som är värt ett besök är så klart Vasaloppsmuseet.

Mora kyrka är även det värt ett besök. Denna kyrka är från 1200-talet, men den har byggts om flera gånger under åren. Idag är det en kyrka med tegeltorn med spira, ett koppartak och vackra detaljer på insidan.

Cirka 15 minuter utanför Mora ligger Sollerön som är den största ön i Siljan. På denna ö kan du bada, kolla in hembygdsgården, kolla in en kyrka eller se på ett vikingatida gravfält.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att surfa runt på nätet kan ibland kännas osäkert, men inte när du besöker våra sidor. BostadsPortal är en trygg och säker sajt! Du kan även känna dig trygg i att hyra lägenhet i Mora via någon av våra uthyrare, då de alla är noggrant kollade.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en hyreslägenhet i Mora, som nästan är perfekt, fast lite för stor? Då tycker vi att du ändå kan hyra den! För du kan ju faktiskt hyra ut ett rum , eller två till andra. Även detta är något du kan göra med hjälp av oss.

BostadsPortal – När du vill letar efter en lägenhet i Mora

Du som är ute efter att hitta en bra lägenhet i Mora som passar just dig, du gör rätt i att använda dig av BostadsPortal. Här hos oss kan du söka på en mängd olika sätt samt även lägga upp Bostadsbevakning . Glöm bara inte att du måste registrera dig först.

Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta en hel del lediga lägenheter i Mora samt att vi även har hus , stugor och rum i Mora som hyrs ut .

Du kan få fatt på vår kundtjänst när du vill, ifall om du vill ställa en fråga. Sedan kan du även kolla in vår FAQ-sida med vanliga frågor och svar.

Vi hoppas på att du snart ska hitta en lägenhet i Mora som motsvarar dina krav, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA