Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mariestad

Lediga lägenheter i Mariestad

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 52 m²
Gamla Staden-Nya Staden, Stockholmsvägen
4 581 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Mariestad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet att hyra i Mariestad på BostadsPortal

Mariestad i Västra Götaland är en stad som är starkt förknippat med vatten. Ibland kallas den även för Sjöstaden. Om du vill leta efter lediga hyreslägenheter i Mariestad så har du hamnat rätt. För här på BostadsPortal kan du hitta det du är ute efter. I Mariestad finns det en 14 mil lång kust, samt att det även är nära till Göta kanal. Att hyra lägenhet i Mariestad är ett bra val.

Via oss på BostadsPortal kan du söka fram hyreslägenheter i Mariestad som passar dig och dina krav. Det är tryggt och säker att använda dig av vår portal.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Mariestad

Du som vill hitta en bra lägenhet att hyra i Mariestad, du har många alternativ att välja på. Sedan finns det inte bara hyreslägenheter, utan det går även att hyra rum , hyra ett helt hus samt andra former av boenden.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Mariestad

Kanske du känner att du snabbt vill hitta en hyreslägenhet i Mariestad? Då är det bra att använda dig av BostadsPortal. Det gör ditt lägenhetssökande enklare samt att du även kan känna dig trygg i att här finns det bara seriösa uthyrare. Fundera på vad det är för lägenhet i Mariestad du vill hyra. Om du vill ha nära till där du jobbar, eller när till barnens skola till exempel.

Filtrera fram vad du har för önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Mariestad så har du säkert vissa krav på hur lägenheten ska vara. Kanske det är ett måste att den max får kosta en viss summa varje månad eller att lägenheten måste vara på ett visst antal rum. Du kan här på BostadsPortal filtrera utifrån vad du har för olika krav och önskemål. Du kan både skriva in och klicka i rutan för olika val.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Mariestad

En bra funktion du kan hitta här hos oss, det är bostadsbevakning på lediga lägenheter i Mariestad. Du bör registrera dig hos oss först. Sedan gör du en sökning och filtrering samt klickar i att du vill bevaka. Du kommer då att få mail så snart det dyker upp lägenheter i Mariestad som matchar det du fyllt i.

Inom vilket område i Mariestad vill du hitta hyreslägenhet?

Om du vill hyra lägenhet i Mariestad så finns det flera bra områden där det finns lediga hyreslägenheter i Mariestad. Bland annat Leksberg , Marieholm , Gärdet , Gamla staden , Nya staden , Sjötorp , Lyrestad och så vidare.

Mariestad ligger placerat mellan Vänern och Vättern och du har nära till Götene och Lidköping åt ena hållet och Örebro åt andra.

Ta sig till och runt i Mariestad
Mariestad har ingen egen flygplats utan den närmaste är Landvetter , Göteborg . Andra sätt att ta dig hit är via tåg eller buss. Du kan även ta bilen, då E20 passerar staden i nordöstlig/sydvästlig riktning. Du kan även ta egen båt hit, eftersom det finns en gästhamn.

I Mariestad finnas allt vad du kan tänkas behöva. Bland annat har denna stad en vårdcentral, förskolor, skolor och annat. Du har även bra jobbmöjligheter i denna stad samt att det även är nära till flera andra små och stora städer.

Saker att hitta på i Mariestad

Mariestad är en trevlig stad att hyra lägenhet i och det finns en hel del att göra och se här. Du kan paddla kanot, spela golf, cykla, vandra, fiska och mycket mer. Om du gillar konst och kultur, så finns en mängd skulpturer utplacerade runt om i staden. På Gamla torget hittar du en av dem, nämligen Bruksarbetaren, gjord av konstnären Wanja ”Nones” Håkansson.

Strax norr om Mariestad ligger Sjötorp, som är starten för Göta kanal. Du kan från denna ort åka kanalbåt. Det går även utmärkt att cykla eller vandra längs med kanalen.

Gillar du natur och historia, så finns en hel del av detta med. Bland annat finns Lugnåsberget, Västergötlands minsta platåberg ca 1 mil sydväst om Mariestad. Du får här en fantastisk utsikt över Kinnekulle, Billingen och Vänern. Mariestad har en 14 mil lång kust och du kan ta dig ut på skäret eller någon av Vänerns 22 000 öar.

Missa inte att göra ett besök i Gamla stan där du har Domkyrkan. Domkyrkan uppfördes 1593–1625 som en följd av religiösa motsättningar mellan två bröder, hertig Karl och Johan III. Här finns även delar kvar av den vackra träbebyggelsen.

Du har även flera museer att besöka. Dels Qvarnstensgruvan, men även Vadsbo museum, Panncentralen Galleri, Odensåkers hembygdsförening, Hamnmagasinet och Kerstins galleri.

Mariestad är i sig en pittoresk småstad samt att du har ett stort utbud när det kommer till shopping. Du hittar allt från välkända butikskedjor till lite mer idylliska och personliga butiker och gårdsbutiker.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter lediga lägenheter i Mariestad så kan du känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal. Det går väldigt snabbt och smidigt att hitta en lägenhet i Mariestad. Här hos oss på BostadsPortal så är det tryggt och säkert, då det är seriösa uthyrare. Så du kan hyra lägenhet i Mariestad utan att behöva känna oro.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du letar efter lediga lägenheter att hyra i Mariestad, men inte hittar exakt den hyreslägenhet du vill ha så finns ett alternativ. Det är att hyra en större bostad än du tänkt att du behöver och sedan hyra ut delar av den till andra . Via BostadsPortal är det lätt att hyra ut.

BostadsPortal – när du vill hitta ledig lägenhet i Mariestad

BostadsPortal är ett bra val för dig som vill hyra lägenhet i Mariestad. Här samlar vi alla lediga hyreslägenheter i Mariestad. Du kan söka fram dem efter dina egna kriterier och önskemål. Vår portal är ett bra val och det är en smart mötesplats för uthyrare och för bostadssökanden.

Om du vet att Mariestad är den stad du vill bo i, registrera dig gärna via vår portal. Har du frågor eller funderingar, kontakta vår kundtjänst.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA