Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mariefred

Lediga lägenheter i Mariefred

1 Resultat
Alla rum
Alla rum3 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 112 m²
Mariefred, Djurgårdsgatan
11 532 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Mariefred

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Mariefred på BostadsPortal

Du som är på jakt efter lediga lägenheter i Mariefred, du har hittat rätt. För här på BostadsPortal så listar vi just detta, samt mycket mer. Kanske det är din första lägenhet i Mariefred, eller vill du byta upp dig till en större bara? Oavsett så är vår portal ett bra ställe att hitta din nya hyreslägenhet i Mariefred på!

Mariefred ligger i Strängnäs kommun, 65 km väster om Stockholm . När du bor här har du även nära till Södertälje åt ena hållet och Strängnäs åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Mariefred

Här hos oss kan du hitta en bra hyreslägenhet i Mariefred som passar dig och dina krav. Men visste du även det att vi också har andra bra bostadsalternativ. Hos oss finns det uthyrare som mer än gärna hyr ut rum , så väl som att du kan hyra en stuga eller ett hus i Mariefred .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Mariefred

Vill du att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt att hitta lediga lägenheter i Mariefred? Du bör då gå vidare till vår avancerade sökning. För där kan du välja att bara söka efter lägenheter som bostadstyp. Söker du via den ruta som finns längst upp så får du nämligen fram alla bostadstyper som hyrs ut i Mariefred.

Välj vår avancerade sökning för att leta efter lediga lägenheter i Mariefred

Då du ska hyra lägenhet i Mariefred så är det inte fel om den motsvarar just det du är ute efter. Så när du ska söka efter lediga lägenheter i Mariefred så rekommenderar vi dig att du använder dig av den avancerade sökningen. För där kan du filtrera efter egna val.

Bland de filtreringsmöjligheter du har finns till exempel att du kan söka efter en viss storlek på lägenheten. Du kan även välja att fylla i vad du max vill betala i hyra eller om det ska finnas en tillhörande parkering.

Se till att vara så noggrann du kan när du gör denna sökning så att du får fram matchande lägenheter.

Använd bostadsbevakning för att söka efter lediga lägenheter i Mariefred

Vår sajt är bra för dig att använda då du ska lediga lägenheter i Mariefred. Men vill du slippa att göra nya sökningar varje dag, så kan vi hjälpa dig på traven. Men då måste du välja att göra en så kallad Bostadsbevakning . För att kunna göra en sådan så måste du registrera dig hos oss. Klicka sedan i alla dina filtreringar samt klicka i bostadsbevakning. Sedan så kommer vi att maila dig varje gång nya, matchade lägenheter kommer in.

Inom vilket område i Mariefred vill du hitta lägenhet?

Mariefred har flera trevliga områden du kan välja att bo inom. Dessa kan du se då du söker hos oss. Bland annat kan du välja att bo mitt i centrala staden.

Så tar du dig enklast till Mariefred

Du kan ta dig till Mariefred på mycket enkelt sätt tack vare att E20 passerar utanför denna stad. Du kan även välja att ta tåget eller att åka buss.

Sevärdheter och aktiviteter i Mariefred

Något som verkligen präglar småstadsidyllen Mariefred är historiens vingslag. Du kan till exempelvis vandra i små gränder där du har flera charmiga 1700 och 1800-talshus.

Det som Mariefred kanske är mest känt för är Gripsholms slott. Slottet ligger vid Mälaren och här kan du antingen på egen hand vandra genom de vindlande gångarna eller ta en guidad tur. Missa inte Hertig Karls kammare och Gustav III:s teater. Nära här har du även naturreservatet Hjorthagen som sedan 1600-talet varit en mark som betats och tillhört Gripsholms Kungsladugård.

En annan sevärdhet är Museijärnvägen. Där kan du resa med äkta ångloksdragna tåg. Det på smala spår. Under sommaren så går tågen från Mariefred till Läggesta, Hedlandet och Taxinge Näsby.

Mariefreds stadskärna är även det mycket trevligt att vistas i. Här har du en mängd små butiker,

Callanderska gården är också väl värd ett besök. Det är en färgargård i Mariefred från 1780 talet med en mycket vacker trädgård. Detta hembygdsmuseum ligger mitt i staden.

Mariefred har även en mycket vacker kyrka, Mariefreds kyrka, som byggdes 1624, eldhärjades 1682 och efter restaurering togs den åter i bruk 1701. Ibland kallas den för "drottningarnas kyrka". Det beror på att två änkedrottningar, Kristina d:ä och Hedvig Eleonora, bidrog med medel till byggnation av kyrkan.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Vi vill försäkra dig om att du kan känna dig mycket trygg då du använder dig av BostadsPortal. Sajten i sig är säker samt att vi även har sett till så att det bara finns seriösa uthyrare här som hyr ut.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som tänkt hitta en hyreslägenhet i Mariefred i en viss storlek, men ännu inte gjort det, fundera på om du kanske kan tänka dig att hyra något större. För hyr du en större lägenhet så får du rum över som du sedan kan hyra ut och på så vis få hjälp till din egen hyra.

BostadsPortal passar för dig som vill hitta en bra lägenhet i Mariefred

BostadsPortal är ett bra val för dig som letar efter lediga lägenheter i Mariefred. Du kan även hitta lediga hus, stugor och rum här hos oss. Vi rekommenderar dig att registrera dig hos oss. På så vis kan du få tillgång till våra funktioner. Flera av dessa är helt utan kostnad.

Då du är ute efter en lägenhet i Mariefred så kan du använda vår portal, så ofta du vill, fram tills att du hittar något att hyra. Hyr du en stor lägenhet så kan du även hyra ut via oss om du vill.

Du som har några funderingar eller en fråga, kika på vår sida med FAQ så kanske du kan hitta svar på egen hand. Om inte, så är du mer än välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal passar även här på att önska dig ett stort lycka till i letandet efter en ledig lägenhet i Mariefred!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA