Katrinelund, Malmö: 1:a på 25 m²

Malmö, Värnhem - Rönnblomsgatan
11 juli
1/ Rum
25/ m2
3e/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
4 531 kr
Månadshyra
11 juli

Kostnader

Månatlig hyra
4531 kr

Funktioner

Hiss
Endast studenter

Beskrivning

En fin studentlägenhet på Rönnen är ledig!
Med helkaklat badrum, välplanerad köksavdelning och öppen planlösning. På Rönnen finns 496 lägenheter med hög standard och hiss från markplan upp till varje våning. Tvättstuga finns på varje våningsplan. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Nära till Värnhemstorget med knutpunkt för busskommunikation, restauranger och köpcentrat Entré, ca 10 minuters cykelväg till Malmö Universitet. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Faciliteter:
Studierum, Moderna tvättstugor med elektronisk tidsbokning, självdoserande tvättmaskiner, gemensamhetsutrymme på varje våningsplan, gym, övernattningslägenhet och Cykelkök.


Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 17/7, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 17/7 klockan 8.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.
Tänk på att det är semestertider och det kan vara svårt att få till visning under dessa två dagar. Ni finner alltid bilder på exempellägenhet och fastigheten på vår hemsida.
OBS! Endast för dig om är nyantagen på ett program HT19
Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er som är nyantagna är ett antagningsbesked.
Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenhetenSärskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

Se bostaden på en karta