Ultimat studentboende med närhet till Malmös olika lärosäten

Malmö, Oxie Kyrkby - Panelgatan
1/ Rum
22/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
4 248 kr
Månadshyra

Kostnader

Månatlig hyra
4248 kr

Funktioner

Endast studenter
Balkong

Beskrivning

Prime Living förvaltar området Kristineberg Park i stadsdelen Oxie, i utkanten av Malmö. Området ligger i Oxie ca 10 km från Malmö city, nära grönområden och kommunikationer direkt till högskolan och universitet i Malmö och Lund. I bostadsområdet finns en närbutik (Time Oxie) och innergårdar med bänkar. Husen är byggda i två våningar vilket ger en radhuskänsla. Närheten till fyra stycken golfbanor och fritidsaktiveter såsom jogging, fotbollsplan och sköna promenader ger en härlig känsla. I centrum finns flera butiker och restauranger samt tillgång till vårdcentral mm. Vi kan erbjuda ett stort antal cykelparkeringar samt även gratis parkering för bil.

Lägenheten avses som studentlägenhet. För att kunna teckna avtal krävs antagningsbesked. Du ska studera på högskola/universitet eller yrkeshögskola. Inkomsten ska vara relevant i förhållande till hyran, för student räknas CSN som inkomst. Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden godkänns. För att teckna kontrakt måste du vara minst 18 år. Vi tar en månadshyra i deposition, som återfås vid utflyttning. 12 månaders hyra. 3 månaders uppsägning.

Antalet boende i lägenheten ska vara anpassat utifrån den generella regeln att 1 person i 1 rum och kök och 1-2 personer i 2 rum och kök. Lägenheterna och området är inte lämpliga för barn, ej heller för husdjur.

Särskilda krav
• Ålderskrav: Min 18 år
• Antal boende: 1

Godkända utbildningstyper
• Högskola/universitet
• YH- eller KY-Utbildning
• Eftergymnasial på Folkhögskola
• Distansstudier.

Lägenheterna hyrs ut på ritning. Någon personlig visning kommer inte att ges.


Se bostaden på en karta