4 rums lägenhet in Malmö

Malmö - Rörsjögatan
4/ Rum
105/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:15 januari
+4
14 206 kr
Månadshyra

Kostnader

Månadshyra
14206 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning

Helt nyrenoverad fyra på 105 kvadrat med genomgående planlösning och balkong i söder läge!Lägenheten har 2 badrum där det finns förberett för insättning av tvättmaskin och torktumlare i det ena. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare i hallen och garderober i sovrummen. Köket har dubbel kyl och frys, diskmaskin och mikro insatt.I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv.I ovan bildspel visas EXEMPEL-bilder som är tagna i andra Plusstandardlägenheter. Avvikelser kan förekomma.Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.

Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående).Beskrivning

Lugn och trevlig fastighet som är belägen centralt invid Caroli City. Gång- eller cykelavstånd till centralstationen, hamnen, Gustav Adolfs Torg, nöjes- och kulturliv samt affärs och restaurangstråk. Nära till allmänna kommunikationer. Inbyggd och mycket trevlig innergård som är låst. Dagis och förskola finns inom området. ComHems grundutbud av kabel-tv finns samt förberedning för bredband, eget abonnemang krävs. Hiss finns. Garage kan erhållas i intilliggande fastighet.Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utveckligen att dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.Omgivning

Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls.

Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.

Stena Fastigheter har bostäder att erbjuda i så gott som alla områden i Stadsdel Centrum.Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare närhet till busshållsplatser för region- och stadsbussar. Ca 10 minuters promenad till Malmö Centralstation.Byggår

1984Övrigt

För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Malmö

Populära söktermer

;