2 rums lägenhet i Lund

Lund, Klostergården - Sunnanväg
14 oktober
2/ Rum
65/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
8 500 kr
Månadshyra
14 oktober

Kostnader

Månadshyra
8500 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Hej,

Vi hyr ut vår lägenhet under några månader. Hyresperioden sträcker sig från 1a november 2019 och tom ca 15e mars 2020.

Mer om av lägenheten:

Vi hyr ut vår bostadsrättslägenhet på Klostergården i Lund till skötsam hyresgäst (djur- och rökfri, utan barn). Från 1a november 2019 tom ca 15e mars 2020.

Lägenheten är behagligt ljus och luftig med mycket fönster, ligger på 3:je våningen med vidsträckt utsikt både mot öst och väst. Vi ser tom Turning Torso vid klart väder. Modern hiss finns. Gångavstånd till centrum, centralstation, stadsparken, badhuset mm. Utmärkta bussförbindelser.

Det är en genomgående 3-rumslägenhet som vi gör om till en genomgående 2-rummare genom att stänga av det ena sovrummet. Du kommer att ha ca 65 m2 boendeyta till ditt förfogande.

Vi har en stor inglasad, mysig balkong mot väster med underbar solnedgång. Badrummet, som också är ganska stort, innehåller både en jacuzzi och dusch.
Com Hem baspaket för TV och trådlöst Internet (supersnabbt) ingår. Det finns ingen diskmaskin eller tvättmaskin i lägenheten. Däremot har föreningen en modernt utrustad och utmärkt tvättstuga nära oss.

Vi hyr ut möblerat. Men sovrummet kan med lätthet göras om till omöblerat, så ni kan tex sova i er egen säng om så önskas.

Hyran är 8500 kr per månad. Tillkommer ca 300 – 400 kr per månad för normalförbrukning av el. Kan bli billigare om ni är sparsam.


Låter det intressant?

Maila oss några rader, berätta lite om er själva etc så återkommer vi inom kort. Vi har mer info om oss och lägenheten som vi gärna delar med oss av.
_______________________________________________________________________

Två månadshyror dvs 17 000 kr betalas i förskott då hyresavtalet undertecknas. En återbetalningsbar deposition på 10 000 kr betalas vid inflyttning (återbetalas i sin helhet om inget saknas eller har gått sönder vid utflyttning. Samt att hyran är betald som avtalat). Kreditupplysning tas före avtalsskrivande. Personer med betalningsanmärkningar kommer inte i fråga, så det är inte lönt att svara på denna annons om så är fallet.
-----------------------------------------------------------------------

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Klostergården

Populära söktermer

;