1 rums lägenhet in Lund

Lund, Gunnesbo - Nöbbelövs torg
25 februari
1/ Rum
30/ m2
6e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 maj
5 054 kr
Månadshyra
25 februari

Kostnader

Månadshyra
5054 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning

Här finns möjlighet att få flytta in i lägenhet som är helrenoverad 2019 till modern standard enligt Stenas Plusstandard koncept!
Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.

I hyran ingår värme, vatten, kabel-TV och el. Angiven hyra avser 2020 års nivå. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Beskrivning
Det som kännetecknar Nöbbelöv är de gröna omgivningarna och det är därför vi har valt att kalla det Gröna Nöbbelöv. Här kan du välja att bo i våra nyproducerade lägenheter som stod klara 2016 eller i husen som är byggda på 70-talet. Goda kommunikationer gör det till en perfekt plats för dig som pendlar inom Öresundsregionen.

Omgivning
Nöbbelöv är ett attraktivt område med grönskande omgivningar och bra kommunikationer. Största delen av Nöbbelöv stod klart i slutet av 1970-talet. Här finns höghus medan resten av området utgörs av tätbebyggt och lågt radhusområde. Sedan hösten 2016 har vi även två nybyggda fastigheter med 120 lägenheter, av vilka 60 lägenheter är bostadsrätter

Kommunikation
Här finns Lunds andra järnvägsstation, Gunnesbo station som betjänas av Pågatågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vid tågbyte vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Bra förbindelser finns även till Lunds centrum med stadsbusstrafik. Linje 3 avgår med endast ett par minuters mellanrum på vardagar och ofta på helgerna. Linje 21 går mellan centrum och Stångby, varpå Nöbbelöv passeras flera gånger i timmen.

Service
Nöbbelövs torg är beläget mitt i området. Vid torget finns en ICA-butik, pizzeria, vårdcentral och tandläkare tillsammans med föreningslokaler och lokala företagare. Här hittar du även Stena Fastigheters områdeskontor.

Ytterligare detaljer

·Sista anmälningsdatum:1 mars 2020, kl. 23:59

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Gunnesbo

1 r. · Lägenhet · 34
Lund, Jaktstigen
Fantastiskt tillfälle att få flytta in i en fin etta som är helrenoverad till modern standard 2016.
3 dagar sedan
5 292 kr

Populära söktermer