Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Landskrona

Hyra hus i Landskrona

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hitta lediga hus i Landskrona på BostadsPortal

Letar du efter ett ledigt hus att hyra i Landskrona? För att underlätta din sökning så erbjuder vi våra digitala sökverktyg för att du ska hitta ett hus att hyra så enkelt som möjligt. Sortera annonserna utefter dina preferenser och aktiver bevakningsmailet för att hålla dig uppdaterad på nya lediga hus i Landskrona.

Att bo i hus i Landskrona

I Landskrona finns det ingen kommunal bostadskö, så stället för att behöva leta runt bland varje enskild aktör så har vi samlat annonser både privata och kommersiella hyresvärdar på vår portal. Därför hittar du inte enbart lediga hus utan även en mängd olika hyresbostäder i Landskrona.

Landskrona är en vacker kuststad med stränder, vandringsleder och badmöjligheter. Det har blivit en populär ort för många som vill lämna storstäderna för något mindre.

Det finns många fördelar med att bosätta sig i en mindre stad, oftast är det lugnare och levnadskostnaderna är inte alltid lika höga jämfört med storstäderna runt omkring. Staden erbjuder allt från restauranger, pubar, butiker, caféer och kulturutbud av olika slag.Ta en stadsvandring och upptäck Landskronas historia. Den populära ön Ven är också något som många ser som en fördel med att bo i Landskrona. Det går färjor dagligen till ön som även den erbjuder cykelutflykter, promenader, badmöjligheter och museum.

Landskrona har blivit populärt bland många barnfamiljer de senaste åren. Allt fler familjer har valt att lämna storstäderna och flyttat till Landskrona. Det finns ett flertal skolor, idrottsföreningar, lekplatser och kulturutbud för unga.

Pendla från Landskrona

Från Landskrona Stationen kan du ta dig till de flesta städerna i och utanför Skåne. För dig som studerar eller jobbar i annan ort kan enkelt dagpendla till och från Landskrona. Det tar ca 30 minuter med tåg till Malmö och 15 minuter in till Lund. Det är Öresundståget och Pågatågen som har regelbundna avgångar till och från Landskrona. Skånetrafiken har avgångar med sina regionbussar som tar dig runt de flesta orter runtom i Skåne.

Har du funderingar på att kanske leta efter ett hus i någon av de närliggande städerna kolla in utbudet i Malmö, Lund och Helsingborg på BostadsPortal.

Hitta just ditt hus i Landskrona på BostadsPortal

Hos oss på BostadsPortal kan du enkelt filtrera och sortera annonserna utefter dina önskemål. Ange dina preferenser såsom önskad storlek, antal rum, månadshyra eller inflyttningsdatum för att hitta ett hus i Landskrona som passar dina kriterier. Kolla även utbudet på andra boendetyper i Landskrona stad som t.ex. lediga lägenheter.

När du väl har hittat ett hus som som du kan tänkta dig att hyra så behöver du kontakta hyresvärden. Det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Du kan då kommunicera direkt med hyresvärden via din profil i vårt meddelandesystem eller annat kontaktsätt som önskas av hyresvärden. Du kan kontakta flera hyresvärdar samtidigt med ett abonnemang.

Håll dig uppdaterad på lediga hus i Landskrona

För att du ska kunna hitta ett ledigt hus att hyra snabbt och enkelt rekommenderar vi dig att använda vårt gratis sökverktyg för att bevaka lediga hus i Landskrona. Du kan aktivera bevakningsmailet genom att ställa in dina önskemål på ditt nästa hus såsom antal rum, storlek, område, månadshyra eller inflyttningsdatum. Så fort ett hus i Landskrona som matchar dina kriterier dyker upp så får du mailavisering av oss, och därmed kunna sätta igång och kontakta hyresvärden direkt.

Kontakta oss

Om du undrar över något eller behöver hjälp med något som rör din bostadssökning hos oss så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når vår kundtjänst på vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna. Följ oss på vår Instagram, Facebook eller blogg för att ta del av tips, ideér, inspiration och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA