Vendergatan

Kungälv, Komarken - Vendergatan
4 oktober
2/ Rum
59/ m2
Bottenplan
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
8 993 kr
Månadshyra
4 oktober

Kostnader

Månadshyra
8993 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

Description

Här kliver du in i en lägenhet med vitmålade väggar och ekparkett samt genomtänkt planlösning. I hallen finner du ett praktiskt klinkergolv i grått med en klädkammare och skjutdörrsgarderob för förvaring. Köket har en öppen planlösning. Ett välutrustat kök från Marbodal med vita luckor och stilrena stålhandtag som är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll, fläkt och mikro från Bosch. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum med golvvärme med toner i vitt och grått. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin med kombinerad torkmöjlighet, handdukstork, duschväggar i glas som lätt viks undan för att skaffa mer utrymme, kommod och spegel med belysning.


Välkommen att lämna din intresseanmälan via vår samarbetspartner Homeq.se

OMGIVNING
Välkommen till det nya Kongahälla och 900 bostäder i en blandning av hyresrätter och bostadsrätter. Kongahälla är det största nybyggnationsprojektet i Kungälv i modern tid. Det nya bostadsområdet Kongahälla växer fram och blir en levande och hållbar del av Kungälv. Tanken med området är inte bara att det ska bli en ny levande stad i staden - utan även att den spännande och dynamiska blandningen av bostäder, handel, verksamheter och service ska länka samman och binda ihop stadens olika delar till ett Kungälv. Namnet Kongahälla anspelar på stadens historia. Enligt sägnen grundades staden Kungahälla på 900-talet vid Norde älv och var på medeltiden en norsk handelsstad.

KOMMUNIKATIONER
Omgivningarna är gröna med gårdar och parkstråk. Området har en tydlig miljöprofil där det ska vara lätt att göra miljösmarta val i vardagen. Bostäder och handelsanläggning har byggts med så liten miljöpåverkan som möjligt. På Kongahälla är det enkelt att källsortera, det satsas på energisnåla lösningar och på goda möjligheter att åka kommunalt eller cykla. En grön stadsdel, helt enkelt. I närheten av området ligger Fontinberget som är kungälvsbornas populära rekreationsområde med promenadstråk och vackra utsiktsplatser bl. a. från den välkända Kärleksstigen. I området finns motionscentral, elljusspår, motionsspår med varierande längder och Bohusleden passerar genom området. Bohus Fästning är en unik medeltida borg med karaktär och 700 år av nordisk historia bakom sig och är alltid spännande att besöka.

PARKERING
Kungälvs kommun

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Komarken

Populära söktermer

;