1.5 rums lägenhet i Karlstad

Karlstad, Gruvlyckan - Fagerängsgatan
12 november
1,5/ Rum
20/ m2
Inflyttningsdatum:1 januari
4 500 kr
Månadshyra
12 november

Kostnader

Månadshyra
4500 kr

Beskrivning

Liten mysig lägenhet i lugnt bostadsområde i Karlstad. Den passar dig som studerar och som vill ha lugn och studiero. Du har ett par minuter till stadsbuss och 10 minuters promenad till mataffär. Du cyklar lätt till Karlstads centrum eller till Bergviks Köpcentrum på 10 minuter. Det finns fina grönområden i området och 200 meter till Klarälven med bad. I Våxnäs centrum, ca 15 min promenad bort, finns både ICA (hemkörning av mat) och Pekås, samt frisör, apotek och vårdcentral.
Lägenheten är omöblerad, men vi kan erbjuda en 120 cm bred säng om du inte vill dra med dig din egen. I sovalkolven kan du ha som mest en 140 cm bred säng. Fullständigt utrustat kök med kyl och frys, samt spis, fläkt och micro. Klinkergolv med golvvärme och klinker och kakel i badrum som är utrustad med toalett, tvättställ och dusch. Tvättmaskin får du tillgång till enligt överenskommelse. Du disponerar en egen uteplats med österläge, där du även kan veva ut en terassmarkis för varma dagar.

Vi väljer hyresgäst med omsorg då även vi bor i samma fastighet, även om lägenheten är i en fristående byggnad och du rår dig helt själv. Vi ser helst att du skriver lite om dig själv och vad du ska studera och hur länge du avser att hyra lägenheten. Vi kommer endast hantera intressenter som kommer studera på heltid.

I hyran ingår:
Wifi
Värme
El
Vatten - varmvatten
TV - Boxers basutbudSe bostaden på en karta

Andra resultat i Gruvlyckan

Populära söktermer